lauantai 15. lokakuuta 2016

14.10.2016 Syksyn tasotesti

Tammikuussa aloitettu kestävyyden parantaminen (Uusi vuosi - uudet kujeet) oli siinä vaiheessa, että oli taas testien aika. Kesän 24h alppien (24h Alpin 2016) jälkeen olin ns. "off season" kaudella ja alkoi pahasti näyttää siltä, että siihen se kohta jääkin... Koottuina selityksinä oli heinä- elokuussa ulkomaan näyttelymatkat eli kirin kiinni kevään näyttelytauolta jääneitä titteleitä kasaan ja sitten tuo työ haittaa harrastusta ja ottaa aikansa.

Nyt siis oli ryhtiliikkeen vuoro taas ja otin yhteyttä taasen Pasiin ja Tiilimäen Titaaniin ;)  Marraskuussa alkaa taas säännöllinen nousujohteinen treeni ensi kesää kohti... Hieman paineita ja jännitystä tuo se, että olen varannut kesäkuulle 2017 Iranin vaellusmatkan, jossa noustaankin jo päälle 4000m... Jo elokuussa olin yhteyksissä Porin Lääkäritalolla olevaan omaan "astma"lääkäriini ja sain tarkennuksia astmalääkitykselle. Hieman haasteita tuo treeneihin keväällä todettu pahemmanluokan rasitusastma, joka varsinkin mäkivedoissa vei jalat alta :/

14.10.2016 Laktaatti tasotesti
Tällä kertaa olin mukaan ilmoittanut miehet myös eli Rami, Teemu ja Heme joutuivat tasotestiin myös - sillä nämä miehet joutuvat myös jakamaan treenini Tiilimäen Titaanin kanssa seuraavan puoli vuotta ;)
Itselleni tämä oli siis toinen kerta, kun miehet ottivat nyt ns. nollatestin eli lähtökunnon :)

Saatiin olla ihan vaan "me kolme ja Pasi" Pirkkahallissa, sillä se oli remontissa. Valojakaan ei ollut jokapaikassa, mutta hallin hämäryydessä oli ihan kiva oikeastaan juosta ;)

Pelttarin Pasi on kyllä yks parhaimpia testaajia - suosittelen!
Aloittelin varovaisesti keuhkojani kuunnellen ja olinkin Pasin ohjeen mukaisesti ottanut avaavan inhalaation 15min ennen testiä. Tällä kertaa testi sujui paremmin kuin hyvin ja vähän liian myöhään aloitin viimeisellä kierroksella ottamaan täysiä kierroksia - sillä juuri kun tuntui että oli päässyt vauhtiin ja olisi voinut vielä ladata lisää vauhtia, niin homma loppui!! Feel's soo good!!
Verta ~Hikeä ~Tuskaa
Eikä aikaakaan, kun testitulokset olivat e-mailissa! Tämän tiesinkin eli vauhtikestävyyttä ja maksimikestävyyttä täytyy treenata lisää, viime keväänä penikka vaivat aiheutti todella paljon ongelmia. Samoin kevään siitepölyt tekivät ulkona juoksentelun haasteelliseksi. Nyt täytyy jotain korvaavia treeneja miettiä... Spinnii on kehuttu, mutta en ole varma onko se "mun juttu", mutta jos penikat ei anna periksi niin siitä sitten varmaan pitää tehdä se "mun juttu"...
Testituloksissa on virheellisesti edellisen tuloksen vuosiluku väärin, mutta ei anneta sen haitata... Eli tulokset on 10kk ajalta ;)
15.01.2016 - 14.10.2016

Tästä on hyvä jatkaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti