sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Uusi vuosi - uudet kujeet

Trek-N-Paws

Vuoden aloituksen normaalisti teen kunnon tarkastuksella, joka siis lähinnä tarkoittaa InBody mittauksia ja pyörätestiä... Viime vuotiseen verrattuna oli sisäelinrasvaa palanut huimasti, eikä siitä huolimatta lihasmassaa menetetty yhtään (tässä oli siis ainoa hyvä uutinen!), mutta kunnossa ei ollut tapahtunut kehitystä yhtään!
Tämä antoi aihetta masennella tovi ja sitten painettiin paniikki näppäintä! Yhteys Tiilimäen Titaaniin ja Pelttarin Pasiin ja selvitystä, että mikä oli pielessä... Pori ja netti on täynnä personal trainereita, mutta nyt halusin nimen omaan tieto-taitoa PT:ltä, jolla on tietoa kestävyysurheilusta. Pasilla on myös todella vankka tieto-taito testauksesta :)

Seuraavan puolivuotisen keskityn lähes 85% vapaa-ajastani tähän urakkaan, joka tarkoittaa sitä - että loput 15% on koiria (ja nekin lähinnä omiin kasvatteihin liittyviä juttuja). Tämä taas tarkoittaa suomennettuna sitä, että näyttelyt on tältä keväältä pitkälti näytelty. Vain ja ainoastaan muutama "MUST" ulkomaan reissu tulee plakkariin. Myös SuKoKan KasvattajaAkatemia jää toisarvoiseksi, roikun mukana -mutta tänä vuonna en panosta siihen niin että suorittaisin sitä lopullisesti. Muutama muukin koiriin liittyvä juttu jää toisarvoiseksi ja tuonnemmaksi, mutta niistä sitten myöhemmin ;) Helpottavaa, kun tekee päätöksen ja purkaa omia stressejeään ja keskittyy siihen - mitä juuri nyt haluaa tehdä.

Pakkasta -24C
Yritä tässä sitten tehdä lenkkiä, kun pakkaset huipentelee päälle -20C... Kävin sitkeästi siitä huolimatta lenkillä Katinkuruun ja takaisin... Vauhti ei päätä huimannut, mutta ei nyt niin kylmäkään ollut vaikka kuvista voisi muuta päätellä..

Pakkasta -21C


Välillä kuluttelin autotallin juoksumattoakin, hyvin tuo tuntui pyörivän. Radio pauhasi täysillä, kun autotallin telkkarin antenni oli sanonut sopimuksensa irti...

Autotallin juoksumatto treeniä

Olkapää ei anna nostaa penkiltä painoja, mutta maastavetoja silti voi suorittaa... Haaveilen vielä kyykkytelinettä, ehkäpä sellainen tässä kevään mittaan vielä tulee hommattua ;)
Rautaakin tuli nosteltua


13.01.2016 Keskiviikko
Hemen kanssa ajeltiin Kisakalliolle illaksi kuntotestiin... Noh, yllä jo selvittelinkin saavutettuja tuloksia... Mikä parasta, sisäelinrasvaa oli kulunut -10kg!! Yhtään painosta ei ollut kulunut lihasmassasta eli jotain siis olen tehnyt oikeinkin!
Vuositarkastuksella

Tässä ei sitten kehitystä ollutkaan tapahtunut, sykkeet ja testitulos kunnon osalta oli entisensä :/ Vuosi juntattu paikallaan...

Tasan vuosi sitten kävin täällä viimeksi...

14.01.2016 Torstai
Palauttelevan Hypoxin jälkeen treffasin Tiilimäen Titaanin Petras Cafessa ja käytiin tavoitteita läpi. Tästä on hyvä alkaa...

Tiilimäen Titaani


14.01.2016 Perjantai
Illaksi suunnistelin Tampereen Pirkkahalliin - ensimmäistä kertaa muissa kuin messu- tai koiranäyttelymerkeissä. Vastassa olikin Pelttarin Pasi, jonka tarkoitus oli tehdä mulle harjoitustasotesti laktaattien kera (> juosten tehtävän tasotestin esimerkkipalaute pdf ). Hieman kauhistelin koko testiä, mutta loppujen lopuksi juoksin ne kierrokset - mikä oli itselle suuri yllätys! Pasi lähettikin testitulokset heti seuraavana päivänä ja sain selkeät sykerajat ja ohjeen, miten näitä sovelletaan, jotta kunto kehittyy. Seuraava testi onkin kesäkuussa ;) Pohjalta on hyvä ponnistaa! Leposyke oli hieman koholla, joka saattoi johtua päälle pyrkivästä flunssasta...
Pasi Pelttari


17.01.2016 Sunnuntai
Suunnistelin aamusti Espooseen ja tarkoitus oli Marjon kanssa tehdä sauvakävely n 10-12km
Koskapa ei niitä sauvoja sitten otettu, niin nostettiin tehoa sillä että tehtiin 20km lenkki.
Hyvin saatiin pidettyä sykkeet kokolenkin ajan 128 tienoilla  :)

17.01.2015 Espoonranta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti