maanantai 2. helmikuuta 2015

Treeniä ja kuntoutumista

Koko tammikuu meni olkapäätä potiessa.
Joulukuun lopun työryysis ei auttanut asiaa, eikä varsinkaan se että tammikuun alussa kävin repimässä sen Tehomuokkaus-tunnin punnerruksissa lopullisesti kipeäksi. Lepokipu oli valtava. Yöt meni pyöriessä, kun ei sopivaa asentoa löytynyt :/ Ei auttanut kuin käydä Porin Lääkääritalolla pyytämässä kivunlievitystä, joka oli Arcox 120mg ja sen kuurin päälle sitten Burana 800mg. Näillä eväillä mentiin koko tammikuu ja odoteltiin, josko kipu hellittää. Ja hellittihän se, kuun viimeisinä päivinä kävin ortopedisen osteopaatin käsittelyssä Porissa, ja siitä se ilo alkoi - eikun kahvakuulan pariin ja hyvin jaksoi pystyi yhden käden tempausta tekemään 8kilon kuulalla.

Lastaamo : Kahvakuula
Tästä intoutuneena vielä aamun avaus Lastaamolla. Ehkä se elämä vielä joskus voittaa!!

Aamun aloitus CrossTraining

Poikkesin vielä Selkäklinikalla ja Murron Timo teippas olkapään... Tästä onkin hyvä jatkaa CrossFitin pariin, sillä olin jo ennen joulua varannut itselleni ja tyttärelle CrossFitin  helmikuun Ramp On-alkeiskurssin helmikuulle... Aivan mahtava laji, mutta olen auttamatta melkein 5 vuotta myöhässä, sillä olkapäät on reistaillut vuodesta 2010 :/ Niin olisin toivonut tätä lajia nuoruuteeni!
Nyt vain toivotaan, että olkapää kestää edes hieman harrastella omaksi ilokseni tätä todella koukouttavaa, mutta vaativaa lajia!

Teipattuna
Poriin on tulossa uusi ryhmäliikuntasali ja sieltä löytyykin tuttuja ohjaajista ;)
Mielenkiinnolla odotellaan aukaisua! MoveIt - Ryhmäliikuntaa suurella sydämellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti