torstai 23. helmikuuta 2017

23.2.2017 Torstai

Porin Karhuhalli #af_tiimi
Aamutreenit osuivat tällä kertaa vuorostaan Karhuhalliin, ja treeninä intervallia. Koko porukkaa ollaan sairasteltu vuoronperään, mutta itselläni pahin flunssa oli jo pari viikkoa sitten - vastaavasti Teemu poti flunssaa vielä viime viikolla ja Ramillakin toipuminen oli pitkittynyt. Näin ollen, kerrankin mä pääsin loistamaan juoksuissa, kun kokoporukan juoksijalahjakkuusTeemu lopetti leikin kesken jo puolessa välissä ja Rami taas ei kyennyt täysiin spurtteihin.

"I feel soo good - look my Flow :P"
Mikä nautinto pitkästä aikaa juosta ilman kipuja tai isompia hengenahdistuksia! Penikat kestää hyvin Karhuhallin ratapohjaa ja tällä ketaa astma tuntuisi olevan hyvissä käsissä! Olisin hyvinkin vielä jaksanut pari spurttausta ;)  Tällä tunteella ja fiiliksellä on hyvä jaktaa kohti kesää <3 Toipumisisa treenikavereille!

Porin Karhuhalli


Vie mennessäs - tuo tullessas
Tarkoitus oli viedä ja tuoda tarvikkeita Loviisaan ja Porvooseen, tähän samaan buukkasin parit treffit kasvatinomistajien kanssa, koskapa tuo aikataulu on nykyisin niin kortilla ulkomaan työkeikkojen vuoksi.
Siinä ajellessa oli hyvä soitella päivän mittaan kaikki ruuhkapuhelut ja muut jutustelut - kiitos kaikille tavalla tai toisella päivään osallistuneille :)

Janakkala
Kerrankin sattui Sanniksen ja itseni aikataulut kohdilleen ja ehdin poikkeamaan pikipäin kahvikupillisella!
Siinä kupin ääressä vaihdettiin pikaisesti kuulumiset ja ihastelin Sanniksen uusinta laumanjäsentä - aivan ihanan oloinen nakuneiti Sanniksella toitsujen seurana <3 Samalla pohdittiin toitsujen sukutauluja ja suunniteltiin toitsujen syringomyelia magneettikuvaus aikatauluja ja suunnitelmia.
Sanniksen luona oli talvi ;)


Kotka
Eini oli päässyt töistä kotiin ja ehdin pikaisesti näkemään myös Koopan (Miliisin Nikolina Mc' Tudor
Ihanaa nähdä, että kasvatti on asiansa osaavassa perheessä ja löytänyt juuri oikean kodin <3

Koopa

Koopan kuva: Eini AhoHämeenlinna
Iltakaffet ehdinkin vielä poikkeamaan nauttimaan Katriinan luona, jossa ihanainen Pelle ja Niilo (Miliisin Niilo Mc'Phee) seurasivat jutustelua kahvipöydän vierellä ;)

Katimon kennelHome-Sweet-Home
Enpä ole aikoihin ajanut niin hiljaa moottoritiellä :O
Keli oli todella liukas ja moottoritie veti 80km/h ja silti tuntui ettei auto ole tiessä kiinni lainkaan!!

<3 Kotona viimein <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti