maanantai 20. helmikuuta 2017

Kevät on kiireistä aikaa

21.01-03.02.2017
Tammi-helmikuun vaihteessa olin toista viikkoa Hollannissa töissä ja saavuin kotiin viikoksi nro. 6
Perjantai-iltana olin myöhään kotona ja lauantai-aamuna viimein pääsin kuntosalille pitkästä aikaa.
Kuinka ollakaan, lauantai-iltana kuume nousi muutamassa tunnissa ja kaatoi sunnuntaina totaalisesti sänkyyn voimakkaan nuhan kera. Kokonainen viikko meni toipuessa ja kasaantuneita toimistohommia tehden, sillä uusi Hollannin keikalle lähtö odotti jo seuraavan lauantai-iltana - puhumattakaan perjantain kurssipäivästä Helsingissä.

Kävin ystävän suosituksesta ostamassa Lunera sinkkitabletteja ja täytyy sanoa tehoa löytyy!
Jo ensimmäisen pävän jälkeen lima lähti liikkeelle poskionteloista ja keuhkoista sellaisella voimalla, ettei mikään paperiumäärä tuntunut riittävän! Suosittelen lämpimästi, siitäkin huolimatta että ensimmäisiä tabletteja imeskeli yökkimällä. Taisin olla todella kipeä, sillä jo seuraavana päivänä olisin voinut väittää niiden maistuvan jopa hyvälle :P Mutta paraneminen lähti vauhdilla ja lauantaina pakatessani tunsin enää vain lievää tukkoisuutta nenässä.

Pahinta imeskelytabletteja mitä koskaan on tehty! Mutta todella tehokas!!

11-19.02.2017
Hollannissa oli jo selkeästi kevättä ilmassa ja päivälämpötilat kohosivat jo päälle +10 asteen.
Työkohde sijaitsee Natura 2000-alueen vieressä ja se  näkyy kyllä linnuissa. Joutsenia ja valkoposkihanhia saan seurailla päivittäin, kuin myös haukkoja - puhumattakaan siitä tientoisella puolella laiduntavasta aasinvarsast, joka aamuisin ulostullessaan huutaa huomenet <3  :)
Kamera on ollut joka kerta matkassa, mutta pitkät työpäivät verottavat kuvausta. Ehkä tässä keväämällä, kun päivänvaloa riittää myöhempään saan bongailtua myös lintuja ;)
Hollannissa lämpötilat nousivat jo +12C 

#shipbuilders

#pakkopainaapitkääpäivää
Välillä harmittelee sitä, ettei työkeikalla ehdi/jaksa käydä juoksemassa tai kuntosalilla - Mutta, kun työpäivä on fyysisesti rankka 12-14h ja sen päälle paperityöt vielä hotellilla ennen nukkumaan menoa niin alkaa jo jopa aivot sanomaan sopimustaan irti. Kauaa ei tarvitse Nuggu-Mattia odotella, kun se jo vie untenmaille ;)
Päivässä kuluu paljon kaloreita ja kertyy kilometrejä

*Tämä kevät kuluu Hollannissa - siinä sivussa pari näyttelykeikkaa mm. maaliskuussa Cruft`s, Narva, huhtikuussa Outokumpu, toukokuussa Harjavalta

**Työaikana en vastaile kännykkään, mutta tekstarilla/whatsupilla tavoittaa ja e-mailit tarkistelen säännöllisesti.

***Miliisin.com-sivusto on uusiutumassa ja siirtynee jossain vaiheessa uudelle palvelimelle,  toivotaan että siirto tapahtuu ilman isompia kommeluksia ja katkoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti