sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Patikointiklubi 5.

Trek-N-Paws

12.6.2016 Nuuksio  Pirttimäki - Solvalla/Haltia - Halkolampi - Solvalla/Haltia - Pirttimäki
 >> KUVAGALLERIA<<

Tällä kertaa lähdettiin lykkimään tossua toisen eteen Marjon kanssa kahdestaan - tai olihan meillä heeler-pojat Körmy, Eeme ja Okka matkassa ;) Sannis jäi potemaan flunssaa - pikaista paranemista sinne!

Haltia - kaffepaussi

Körmyn välipalatikku
Päivä oli hieno ja aurinkoinen. Haltiassa oli hieman ruuhkaa, mutta kävimme sisältä vain kahvit ja söimme omia eväitä pihalla. Hyvin heeler-pojat taas edustivat rotuaan ;)

Haltia

Reppuvahti Körmy

Pitkospuita

Porrastreeniä tällä yhdysreitillä on paljon - ja juurikin siitä syystä tämä reitti myös valittiin :)

Rautaportaat

"Tuleks sä jo?"

Marjolla veto-apua portaissa

Lisää portaita

Aina ei ollut koirille luonnonvesiä tarjolla, joten pakko oli pitää juomataukoja koirillekin. Itsellä tuo juomapussi repussa mahdollistaa nesteytyksen sujuvan ohimennen, ettei aina ehdi huomaamaan muiden juomatauko tarpeita..

Juomatauko
Haukkalammella pysähdyttiin ihailemaan rantaa ja tarkoitus oli uittaa koiria, mutta Sorsa rouva päätti toisin. Sitkeän uhmakkaasti se ajoi koirat kuivalle maalle, ja toi lapsensa rantaan.

Sorsa rouva poikasineen

Sorsa pesue kiinnosti


Ihanat pojat rannalla..

Haukkalammella oli ruuhkaa ja siellä olikin joku "Suunnon" järjestämä tapahtuma menneillään, sillä polulla kävelimme vastavirtaan...

Nuuksio
Paluumatkalla poikkesimme jälleen Haltiassa ja kuinka ollakkaan, että upeat avusteisesti aukeavat ovet aukesi suoraan isolle varpaalleni - hetkellinen kipu oli sen laatuinen, että ajattelin sen murtuneen tai vähintään varpaan kynnen irronneen. Mutta pikaisen kivun jälkeen mitään isompaa ei ollutkaan tapahtunut, mikä tuuri! Näin jo kauhukuvia siitä, että varvas oli murtunut juuri 24h tapahtuman alla..

Varpaiden kunnon tsekkaus - kaikki ok!

Niinpä taas hauskanen reppureissu tuli tehtyä. 27,5km ja 6 tuntia useamman pydähdyksen taktiikalla ;)
Kiitos Marjo seurasta! Seuraavaksi onkin 24h Saksan maalla (2-3.07.2016)  :)

27,5km=6h


Kotimatkalla poikkesin Tampereen kautta Mustavuorella pienen mäkitreenin. Eli pari kertaa Mustavuori ylös-alas... Heme menikin sen sitten vielä kolmannen kerran kevyellä hölkällä ;)

Mustavuori Tampere



Retkeilyjuttuja löytyy mm. >> VAELLUS-tunnisteen <<  takaa.
>> Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan näihin reppuretkiin, niin ota toki yhteyttä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti