perjantai 23. tammikuuta 2015

Ei oppi ojaan kaada...

12-16.01.2015 
Jälleen jätin koirat kotiin hoitoon ja suunnistelin Helsingin seudulle - tällä kertaa 1,5viikon rupeamaan...


Aamiaisella AmiEdussa
Aamuyöstä neljän aikaan suuntasin maanantaina jälleen kohti Helsinkiä ja tarkoitus suorittaa siis "next level" tutkinnossa... Viikossa tulee paljon univelkaa ja tiedän taas meneväni vajaan 6 tunnin yöunilla, joten nähtäväksi jää miten tässä käy.

Solvalla Urheiluopisto
Solvallassa oli talvi... Harmikseni olin jättänyt lumikengät kotiin, sillä täällä niitä olisi hyvin voinut käyttää - maita mantuja silmänkantamattomiin. Aivan upea paikka koko solvalla, varmasti yksi kohde ensikesän reppuretkille!

Kisakallion Urheiluopisto
Kuntotesti tuli tehtyä keskiviikko iltana Kisakalliossa ja tähän ei voi muuta sanoa kuin että pohjalta ei ole muuta suuntaa kuin ylöspäin ;) Lihakset löytyi, siellä ne ovat...alla jossain...


AppleBird by Tuomo
Poikkesin pikipäin yhtenä iltana Pian ja Tuomon luona iltapalalla, ja siinä ohessa kun me Pian kanssa perehdyttiin heelereiden sukuihin niin Tuomo rakenteli omenalinnun :) ~ Kiitos Pia ja Tuomo!

17-18.01.2015 Viikonloppu kuluikin kotona lepäillen : Blogi -> Viikonloppuja 

19-21.01.2015
Seuraava puolikas viikko kuluikin sitten Kisakalliolla illat ja päivät taas Helsingissä. Kyllähän meistä kovin yritettiin ammattilaisia hioa... Ja koko porukka läpäsi kirjallisetkin keskiviikkona, joten kaunis kiitos ja kumarrus taas päteville opettajille. Oli ilo olla taas kurissa ja nuhteessa pätevien ohjaajien johdolla - mitään ei ilmaiseksi saatu ja jopa aivonystyröitäkin jouduttiin käyttämään :)
Defibrillaation käytön harjoittelua..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti