sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Viikonloppuja vietellen

18.01.2015 Ilomantsi
Melina ja Ukko (Miliisin Lurzus Mc' Tudor) kävivät nappasemassa ROP-pentu sijoituksen heti vuoden alkuun. Seuraava esiintyminen onkin sitten junnuluokassa ;) Onnea!!

Miliisin Lurzus Mc'Tudor
17-18.01.2015
Vapaa viikonloppu meni kirjaimellisesti vapaalla! Rankka viikko oli syönyt takin tyhjäksi totaalisesti.
Vakaa aikomus oli käydä Lastaamolla hieman latailemassa akkuja, mutta kun ei sitä tsempparia ollut - niin helppo oli luistaa lähdöstä.. Jäi myös siinä sivussa uusin Vares katsomatta, sillä piti lähteä myös elokuviin tänä viikonloppuna - mutta se tuli lykättyä hamaan tulevaisuuteen... Ja ei, en myöskään lukenut seuraavan viikon tenttiin eli sekin sitten jäi.. Viikonloppu tuli siis kuluteltua univelka tasoituksissa ja suoritellen henkistä latautumista. Lauantai-iltapäivänä kävin tekemässä seuraavan viikon välttämättömät työt toimistolla ja se oli saavutus!

Lauantaina kävin Puuvillassa pähkäilemässä icebugien ostoa, sillä jäävesikelit ei innosta lenkille, varsinkaan kun vuoden alusta on taas olkapää reistaillut pahasti - tällä kertaa toinen. Lääkärin mielestä olin niin hyvin kuntouttanut ja lepuuttanut vasenta olkapäätä, että vastapainoisesti oli oikean puolen kiertäjäkalvosimen jänteet vautioituneet. Leikkausta tarvittaisiin, mutta kun ei oikein olisi aikaa saatikka motivaatiotakaan leikkaukseen/kuntoutukseen :/ Noh, anyway icebugin Ivalot ostin ja niillä olikin hyvä viedä koirat lenkille :)

Sunnuntaina sitten otinkin pitkän ja hitaan aamun ja iltalenkin jälkeen löysin itseni omasta autotallista juoksumatolta pitkästä aikaa... tulipa siinä hiukan heiluteltua rautaakin ;)

Autotalli treeniä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti