lauantai 24. tammikuuta 2015

24.01.2015 Turku KV

24.01.2015 Turku Top Dog Show

Wuhuu - hulppea päivä koko Miliisin Teamilla vähän joka rodussa! Kasvis-täti on hyvin nöyrän ylpeä siitä, miten upeasti "paras A-ryhmä" hoiti homman kotiin <3

Lancashire Heeler (tuomari: Leila Kärkäs)
Ipanan lapsista "Lurjuz" ja "Lumina" tekivät 9kk iän syntymäpäivänään ensi esiintymiseen junnuluokassa. Lurjuz hienosti voitti luokkansa, mutta ei SAta tällä kertaa. Tämä riitti meille hienosti, sillä kehäkokemuksena päivä ylitti odotuksen. Siskonsa sai EHn eli "erittäin hyvä ellei täydellinen" ;)

Miliisin Lurjuz Mc'Tudor

Miliisin Lumina Mc'Tudor

VenäjänToy (pitkäkarvainen) (tuomari: Adam Ostrowski,PL)

Anne, Mira, Aria ja Sannis hoitivat upeasti toitsujen kehän ja esittivät vielä kasvattajaryhmänkin (joka oli harmillisesti hieman epätasainen, josta syystä KP jäi puuttumaan). Itse sain kerrankin keskittyä vain kehän seuraamiseen ja uusien tuttavuuksien kanssa seurusteluun :)

Venäjäntuonti tyttöni "Ula" (Uchenitsa Miliisin Iz Rossii Matushki) teki ensiesiintymisen kehässä ollen heti ensimmäisessä näyttelyssään PN-1,SERT,ROP! Toitsu-tiimistä puuttui vain "Minka" (Laskovaya Rus' Bolshaya Lubov), joka tällä hetkellä on mamma-lomalla ;)

Tulokset
Urokset:
Nagly Frukt Iz Rossii Matushki om. Miliisin kennel c/o Anne  (NUO ERI-1,SA,PU-2,SERT)
Miliisin Ren'e om. Sanna-Maija Hahto  (VAL ERI-1,SA,PU-1,VSP)
Miliisin ZaBfaar om. Aria Kansa (VET ERI-1,SA,PU-3,ROP-VET)

Nartut:
Uchenitsa Miliisin Iz Rossii Matushki om. Miliisin kennel c/o Anne (JUN ERI-1,SA,PN-1,SERT,ROP)
Vlast' Ognia Zehleznaya Logika om. Miliisin kennel c/o Aria (NUO EH-2)
Miliisin Teamin toitsupojat edustivat upeasti paras uros luokassa <3

Video: PARAS UROS -luokka:
NUO.
Nagly Frukt Iz Rossii Matushki
VAL.
Miliisin Ren'e
VET. Miliisin ZaBfaar

Uchenitsa Miliisin Iz Rossii Matushki
Miliisin Ren'e
VSP Renttu & ROP Ula
ROP-VET Miliisin ZaBfaar

Miliisin ZaBfaar 2013 Vuoden Veteraani
Miliisin Beyonce
Miliisin ZaBrinah
Kiitos koko ToitsuTiimille - Teitä on ilo seurata kehässä, homma hoituu ilman minkäänlaista sähläämistä ja koirien käsittely on kaunista katseltavaa <3


Tiibetinspanieli (tuomari: AnThony Moran)
Tipsukehässä oli muutama poissaolo omistamistani koirista mm. "Jätkä" ( Miliisin Beowulf-San) oli poissa parin viikon takaisen tapaturman vuoksi. Samoin nalle-puh eli "Jonas" ( Ziestan Indigo ) on sairaslomalla toipilaana. Myöskään "Iwy" ( Miliisin I-Sweet) ei saapunut paikalle ihan vain omistajansa Airin "lomapäivän" vuoksi, joskus on hyvä pitää lepopäiviäkin ;)

Mutta, "Lempi" (Miliisin Ne-Fthys) omistajansa Suskin handlaamana edusti upeasti Miliisin kasvattitipsuja ollen ROP-Veteraani :) Paikalla oli myös Annen "Gizmo" (Miliisin Baltazar-San).

ROP-VET Miliisin Ne-Fthys om. Susanna Peltomaa-Haapaniemi

BIS-Veteraani kehään marssi siis päivän päälle peräkkäin toitsuissa "Poujou" Arian kanssa ja tipsuissa "Lempi" Suskin opastuksella ;) Onnea molemmille vetreille vanhuksille omistajineen!


"Poujou" & "Lempi"~  Kiitos, ei lisättävää~Ei kommentteja:

Lähetä kommentti