maanantai 11. elokuuta 2014

WDS 2014

>> WDS 2013 Unkari-Budabest  >> WDS 2012 Itävalta - Salzburg >> WDS 2011 >> 2005 Itävalta -Tulln

>>>Kuvagalleriat: Näyttelyt

World winner Show - Maailman Voittaja näyttely oli tällä kertaa Suomessa 
Helsinkiin kerääntyi yli 21 000 koiraa Messukeskukseen. Itse en ilmoittanut yhtään koiraa mukaan, vaan olin lupautunut kehäsihteeriksi. Toisaalta oli todella suuri kunnia saada työskennellä näinkin ainutlaatuisessa tapahtumassa Suomessa. Ensi vuonna sitten onkin Milanon vuoro ja sinnehän pyritään saamaan jälleen Miliisin Team kasaan, ehkäpä useammasta rodusta ;)

Reissu-Nalle oli jälleen matkassa
07.08.2014 Torstai
Illaksi saavuin kehäsihteereiden viime hetken briiffiin Pasilaan. Sinänsä säännöt eivät tuottaneet ongelmia, sillä olinhan niillä kilpaillut jo vuosikausia ulkomailla aina euroopanvoittajassa ja maailmanvoittajassa - joten selvää "pässin lihaa" ajattelin... Lähinnä jännitti reaali-aikainen tulostalklennus tabletilla. Noinkohan tuohon luottaisi?!? Mutta ei auta muu kuin "silmät kiinni ja sekaan"!

Keskiviikko-iltana viime hetken briiffaukset kehiksille

Isäntä oli silläaikaa ns.pystyttänyt meille leirin SKLn järjestämään näyttelyn majoitukseen Järvenpään campingin alueelle. Alkuhämminkien jälkeen tämä oli paras vaihtoehto, sillä hotellissa johon kehäsihteerit oli majoitettu oli kuuleman mukaan  ollut tukalan kuumat huoneet.
SKL oli myös järjestänyt maksuttoman kuljetuksen näyttelyyn tulijoille suoraan campingin portilta - miten kätevää! Säästyi parkkimaksu ja ruuhkat!
Järvenpäässä rentouduttiin iltaisin

Ring Steward
08.08.2014 Perjantai
Aamulla silmät ristissä klo 6 odottelin muutaman näyttelyyn matkaavan ulkomaalaisen kanssa bussia. Maisemat ainakin olivat upeat. Elokuinen aamu tuoksui jo syksyltä...

Aamulla klo 5 Järvenpään camping herää

09.08.2014 Lauantai
Pyörittelin laiuantaina jo tutun tanskalaisen tuomarin kehää. Pari ensimmäistä luokkaa tuntui lähes painajaiselta, sillä tulostallennus ei niin vaan lähtenyt toimimaankaan :/ Kykenin vain huutelemaan koiria sisään pentuluokissa ja junnu-uroksissa, kunnes tabletti ja ohjelma alkoivat toimimaan. Tästä eteenpäin homma olikin lähes lastenleikkiä... Kunnes iltapäivällä suurimman luokan (lähes 30koiraa luokassa) aikana, tabletti jälleen jumitti ohjelman. Pikainen soitto online-tukeen ja katalogi käteen. Onneksi olin koko päivän siinä sivussa täytellyt tuloksia vanhaan tuttuun tapaan katalogiin, joten lennosta vaihto onnistui kätevästi! Puolisen tuntia online-tuki teki töitä tabletin kanssa kehänlaidalla, kun pyörittelin kehää vanhalla tyylillä. Kun tabletti taas pelitti, niin homma taas pyöri "jouheesti". Kaikesta alku tohinoista huolimatta, toivoisin tulostallennuksen tulevan koko suomen näytelmiin käytettäväksi! Aivan ihana yleisö oli vehnis-kehän laidalla ja ilo oli siinä ilmapiirissä pyörittää kehää!
*Onnea Katjalle Fridan junnuvoittaja-tittelistä!

Lauantaina Reissu-Nallekin sai KPn ;)

10.08.2014 Sunnuntai
Sunnuntaina olin varalla, ja kun kutsua kehään ei saapunut 10:30 mennessä niin vaihdoin paitaa ja hyppäsin pikaisesti heeler-kehään esittäen Rocken (Tumlex At-Water) :) Hieman olisin poikaan kaivannut sitä "äijämäisyyttä", joka sillä normaalisti kehässä on - mutta en voinut kuin nauraa tälle päivälle sillä herra oli todella lepposalla tuulella! Rocke oli hieman "raskasrakenteinen" tuomarin makuun, joten saimme EHn. Kiitos Tuijalle (Liiterikoiran), että sain esittää herran :)  Hyvin vanhaherra jaksoi seurustella kehänlaidalla ja hiemanlirkutella jopa tytöillekin ;) Vastaavasti Rocken pojat Mustan Linnan Kasseli ja Mustan Linnan Kimrööki  sijoittuivat erinomaisesti. Onnea kasvattaja Tiinalle (Mustan Linnan kennel) "melkein junnuvoittajasta"!

Sunnuntaina kehässä heelerit, tipsut ja toitsut
Tipsukehässä ehdin vain pikaisesti näkemään PU-luokan ja ilokseni huomasin että, ehdoton suosikkini Adin (Miliisin Trans-Am) poika Down-Goblin Finalisti oli ROP ja MaailmanVoittaja. Onnea Motskarin omistajalle Ninalle!! Onnea myös Annen sirpakalle nartulle VSP-sijasta :) Onnea myös Katriina Adin VeteraaniVoittaja-tittelistä!

Miliisin Trans-Am MaailmanVoittajaVeteraani-2014
Toitsukehän laidalla ehdin vain pikaisesti kääntymään aamulla moikkaamassa kehäsihteerikisi lupautuneen Annen, enkä ehtinyt nähdä muita ollenkaan. Miliisin tiimiä edusti kuitenkin Sanna-Maijan Renttu (Miliisin Ren'e) sijoittuen luokassaan 4.sijalle EHn kera.

Kiitos kaikille hauskasta viikonlopusta Helsingissä. Erityiskiitos jälleen kotilauman hoitajille Kepo Hemelle ja Miralle ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti