maanantai 4. elokuuta 2014

SawoShow 2014

>> 2010 SawoShow >> 2006 SawoShow

31.07.2014 Torstai
Paljoa ei ehtinyt toipua Kroatian Splitin reissusta, kun jo pakkailin autoa SawoShowta varten. Pitkästä aikaa olin ilmoittanut pari koiraa SawoShown eli mukana siis venäjäntuontini toitsunarttu Minkan (Laskovaya Rus Bolshaya Lubov), joka asustelee sijoituksessa Miralla sekä heeler-urokseni Körmyn (Marmalade`s Lord Of Dreams). Miralla oli lisäksi mukana turistikoirina vanharouva Sani (Miliisin ZaBrinah) sekä nuorimmaiset Miliisin Beyonce sekä Miliisin Bean kun taas itselläni oli "tuhokolmikon" heeler-tytöt eli Hippu (Marmalade`s Indian Dream) ja Ipana (Marmalade`s Key Of Dreams).
Olin varannut Viivin ylijäämä mökin Rauhalahdesta, joten hupaisaa seuraa tiedossa viikonlopuksi siis ;) Tuntui, että mökkikylässä olisi ollut koko kotimaan FBn porukka!

Reissu-Nalle suuntasi Sawoon
01.08.2014 Perjantai
Perjantaina Minka sai Hasselta (Hans Lehtiseltä) ERIn ilman SAta. Tämä ei kuitenkaan mieltä pahoittanut, sillä odottelin joppa EHta! Olin erittäi n tyytyväinen tytön kehään ja esiitymiseen. Yhteinen sävel alkaa löytyä Miralta ja Minkalta :)

Minka ready for the showtime
Körmy vastaavasti on hieman laihassa kunnossa tällä hetkellä Kroatian reissun jäljiltäja turkkikin on lähtenyt lähes kokonaan :/ Kovin on poika vielä keskeneräinen, joten ihan vain kokemuksia nyt haeskellaan. Pöytä esiintyminen alkaa olla jo hyvinkin hanskassa joten siitä pisteet kotiin ;)

Ilta kuluikin kortin peluussa, sillä Maija ja Viivi asustelivat viereisessä mökissä ;) Saatiinkin viestiä, että meillä "tuskin on turkkikoiria matkassa, kun on aikaa viettää iltaa korttia pelaten :P". Ja totta tosiaan, helpot turkit mukana kun ei yhtään tipsuakaan tällä reissulla ollut!
Reissu-Nalle nokittaa
02.08.2014 Lauantai
Aamu alkoi jälleen helteellä. Heelerit ja toitsut olivat päällekkäin kehissä, joten en ehtinyt tällä kertaa nähdä Minkan kehä käytöstä - mutta tuloksista päätellen hyvin on mennyt sillä se oli paras narttu 2 varasertin kera ;) Paula Heikkinen-Lehkonen vastaavasti lähetti Körmyn kotiin kasvamaan...ja tottahan kaikki arvostelussa oli - olisi pitänyt olla vähän enemmän sitä ja vähän enemmän tuota, kesäturkissaaankin poika oli. Kuitenkin esiintyi erittäiin iloisesti ja terhakkaana, joten tähän loppukaneettiin oli hyvä päättää ErittäinHyvä-arvostelu (EH-1) ;) SawoShown jälkeen poika jääkin kuukaudeksi pariksi kasvattamaan massaa, josko saatas tuohon nuoren pojan laihaan runkoon hieman vankkuutta. Hitaasti hyvä tulee... Tämä poika valmistunee vasta parin-kolmen vuoden päästä, jos vielä silloinkaan. Mikään kiire meillä ei ole ja näyttelyitä me vain harrastellaan omaksi (ja ehkä toistenkin) iloksi ;) Mutta on sillä kaunis pää - vai mitä sanotte?!?

Hellettä piisaa

Iloinen, reipas ja terhakka - mutta saa mennä kotiin kasvamaan..

Narttu-bongari
Lauantai-iltana kaaduin sänkyyn suht' aikaiseen. Olin lähes kuoleman väsynyt joten nukahdin ennenkuin muut ehtivät huomaamaankaan.

03.08.2014 Sunnuntai
Pyhäaamuna heräsin mahatautiin. Olo oli kuin pesäpallomailasta saaneella, palelsi-oksetti ja joka paikkaa kolotti. Jo ensimmäisen hereilläolo tunnin aikana olotila pahentui niin, että päätin etten vie Körmyä kehään vaikka se olikin heti aamupäivällä klo 11 aikaan. Toitsut olivat klo 10, joten päätin vakaasti, että lähdemme kotimaatkalle heti kun Minka pääsee kehästä- niin pian kuin vielä kykenen ajamaan.

Minka alkoi pelittämään..
Minka sijoittui ROP-toitsuksi, mutta päätös piti. Kävin toimistolla ilmoittamassa, että jääämme pois ryhmistä ja suuntasin autolle. Olotila paheni lujaa vauhtia ja kuumekin oli nousemassa.
Loppujen lopuksi jo alle 100km päässä Kuopiosta lähdettyä jouduin luovuttamaan ja vaihdoimme kuskia. Itse kömmin hanttimiehen puolelle peittojen alle sillä kuume oli jo vallannut olotilan kokonaan.  Kotimatka sujui äänikirjaa kuunnellen :) Kiitos Mira seurasta!

Ritva Valkama ja Viimeinen vainaja
Ilta kuluikin kotona leväten sängynpohjalla. Koiratkin kovin osasivat nauttia kotona olostaan ;)
Burana satsin sekä kunnon unien jälkeen elämä alkoi voittaa illaksi. Mikä lie oli ollut, auringonpistos vai ruokamyrkytys...mene ja tiedä.

Väsyneet reissulaiset
04.08.2014 Maanantai
Vapaapäivä pitkästä aikaa kului jalka- sekä kasvohoidon puitteissa. Siitä olikin jo aikaa, kun viimeksi olin saanut kasvohoidon. Enhän ihan kokonaan raaskinut olla tekemättä töitä, vaan kotimatkalla oli pakko käydä toimistolla pikaisesti hoitamassa pari "rästihommaa" alta pois ja antaa pikaiset ohjeet muille. Yrittäjä kun ei voi edes vapaalla olla täysin vapaalla :/

Pedikyr ja kasvohoito

Hellettä piisaa Porissa +35,5

**Seuraavaksi aletaankin valmistumaan Maailman Voittajaan Helsingissä - jonne en ole ilmoittanut yhtään koiraa. Tällä kertaa koirat jäävät kotiin ja lähdemme isännän kanssa viettämään pitkästä aikaa ns. lomaa, joka käytännössä tarkoittaa asuntovaunu reissua ja sitä, että itse olen näyttelyissä päivät töissä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti