sunnuntai 17. elokuuta 2014

15-16.08.2014 Lepaa - Valkeakoski - Ulvila

Lepaa 2014
14-16.08.2014 
Kun pistin Lepaan puutarhamessut töissä messukalenteriin, niin olin hieman skeptinen sen suhteen - sillä siirryttiin suoraan allekirjoittaneen epämukavuusalueelle "kukkahattujen" sekaan. Mutta mitä vielä! Kukkahattuja oli kyllä joka lähtöön ihan kirjaimellisesti, mutta näin vankalle konepuolen ihmisellekin löytyi jos jonkin näköistä katseltavaa ja "hypisteltävää". Monesta "kukkahatusta" sain myös uusia tuttavuuksia ja toki vanhojakin tuli treffattua mm. Konetyö-lehden päätoimittaja Jormakin poikkesi teltalla rupattelemassa ;D Piti kyllä tehdä kuvakollaasia kukkahatuista, mutta se jäi messukiireessä - tosi harmi!
Sonera on viime aikoina temppuillut suurtapahtumissa - mm. SawoShowssa pari viikkoa sitten ei 3G pelittänyt ollenkaan. Nyt Lepaalla teki saman tempun, josta syystä mm. iPhone ei suostunut lähettämään yhtään viestiä varsinkaan iMessagen kautta. Laiskuuttani en jaksanut laittaa sitä pois päältä - joten tulostiedotus yms tökki pahan kerran. En myöskään päässyt koko päivänä facebookiin. Tulipahan keskityttyä töihin, vaikka hieman jännitti sekä Ulvilan että Valkeakosken tilanne ;)

Lepaa 2014
Kotimatkalle lähtiessä sainkin "kukkahattu-täteiltä" aivan ihania tuliaisia kotiin - KIITOS :)
@home <3
16.08.2014 Valkeakoski
Anne ja Mira lähtivät edustamaan toisujen kera Miliisin tiimin puolesta - kehässä pyörähtivät Miralla sijoituksessa oleva Minka (Laskovaya Rus Boslhaya Lubov) sekä Annella sijoituksessa oleva TaoTao (Nagly Frukt Iz Rossii Matushki). Nyt alkaa olla Miran ja Minkan kehäkäyttäytyminen kunnossa molemmin puolin, sillä jälleen tyttö oli PN-1 ja ROP :) Vastaavsti TaoTao voitti nuortenluokan saaden ERIn ilman SAta. Annella oli menestystä kyllä tipsupuolella - jossa mm. Gizmo (Miliisin Baltazar-San)oli PU-4 :)

Minka ROP


16.08.2014 Ulvila
Ulvilan näyttely olikin Harjavallassa... itse olin sekoillut näiden näyttelyiden vuoksi kokonaan, kun tuloksia sateli FBstä sekä Ulvilasta että Harjavallasta ja jopa Porista. Enää ei tiennyt mitä uskoa...
Mutta loppujen lopuksi sain kuin sainkin oikeaa tietoa ja vielä millaista!!! 
Adi (Miliisin Trans-Am) oli ollut rotunsa paras kuin myös veteraaneissa rotunsa paras ja sijoittunu7t vielä veteraaneissa BIS-2 sekä huippuna ryhmässään 3-sijalle!! UPEETA Katriina ja ADI!!

Adi ROP, ROP-VET, BIS VET-2, RYP-3
Kotimatkalla Lepaalta poikkesin pudottamassa kukkakimpun Adille ja Katriinalle Katimon kenneliin kun kerran nurkilla oltiin ja messuilta sellaisen sai kätevästi! Aivan ihanan asetelman "kukkahattu-tätit" kasasivatkin <3 Harmi ettei ehditty nähdä, sillä Katriinakin oli vasta matkalla kotiin näyttelypaikalta ja meillä alkoi olla kiire jo kotiin pitkän päivän päälle :)
Onnea Aksu ja Katriina!


**Kiitos kaikille hauskasta viikonlopusta ja onnea vielä menestyksestä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti