maanantai 30. kesäkuuta 2014

Pori KV - Forssa

28-29.06.2014 Pori KV (Nakkila)
 >> KUVAGALLERIA <<

Alunperin piti olla kehäsihteerinä kyseisessä näyttelyssä, mutta sitten pitikin olla "oikeissa töissä" ja delegoin kehäsihteeri homman Miralle - mutta kuinka ollakaan, sain kuin sainkin viikonlopun hommat aiemmin tehtyä ja olinkin vapaalla koko viikonlopun :) Näin ollen nappasin kameran kainaloon ja suunnistelin molempina päivinä seurailemaan kehiä Nakkilan suunnille. Olikin hauska nähdää pitkästä aikaa tuttuja ja turista ihan ilman koiria!

"Jätkä" (Miliisin Beowulf-San) edusti hienosti ollen PU-2 ja Iwy-mummo (Miliisin I-Sweet) sijoittui hienosti veteraani luokassa. Kiitos Airille koirien esilletuomisesta!

PS. Sunnuntain kuvagalleria täyttynee, jahka ehdin siirtämään kuvat kamerasta koneelle! Sunnuntailta löytyy mm. heeleri-kehän kuvat kuin myös lappalaisten kehä ;)

Aamukahvi tauko

29.06.2014 Forssa
Sateisessa Forssassa vastaavasti porskutti "Adi" (Miliisin Trans-Am) taasen tuttuun tapaan ROP- Veteraaniksi ja vastaavasti "Iwy-mummo" (Miliisin I-Sweet) VSP-Veteraaniksi :) Voiko kasvattaja enempää toivoa! Kaksi todella upeaa ja pirteän hyväkuntoista veteraania <3 Kiitos Katriina ja Airi edustamisesta!

Kuva: Katimon kennel

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti