tiistai 8. heinäkuuta 2014

Heeler pennut luovutusiässä

Miliisin ensimmäiset HEELER-pennut ovat valmiita maailmalle.

01.07.2014 Tiistaina heti aamusti suunnistelin piraya-lauman kera Tampereelle Hakametsän Klinikalle silmä- ja terveystarkastuksille. Olin viime hetkeen saakka toivonut, että AHTn PLL-testipaketit olisivat ehtineet saapua, niin ne olisi myös saatu tehtyä.
Mutta eläinlääkäri Sanna antoi kaikille 10+ tunnustukset ja iloisia ja reippaita pentuja kaikki :)
Nämä lapset eivät ymmärrä pelätä edes eläinlääkäriä - vielä ;)

Kotimatkalle lähdettiinkin sitten Siivikkalan kautta, jonne jäikin yksi matkalainen heti kyydistä.
Iltapäivällä tulikin sitten Heta käymään ja pikaisen "silmät kiinni" arpomisen jälkeen Hetan matkaa lähtikin sitten Lusita. Nämä kolme tyttöä olivat niin tasavertaisia, etten itse tehnyt alustavaa valintaa itselleni ollenkaan, vaan jätin asian "seurantaan". Pikku-Neiti oli heti jaloilleen päästyä aina jalkojeni juuressa ja kaivanut alitajuntaani pesänsä, aivan ihana pakkaus.  Ja kyllä se neiti kirmasikin jokaisen vieraan ja pennunkatsojan sydämeen :) Tosin todellinen riiviöhän se luonteeltaan on, joten varmasti olemme vielä sijoituskodin kanssa helisemässä tämän tekeväisen ja ehtiivän neidin kanssa ;)

Onnea matkaan pienet pirayat! Maailmalla tavataan :)

Miliisin Luvinia Mc' Tudor
Miliisin LUVINIA Mc' Tudor sai kutsumanimekseen "Ivana"n ja se asettui asumaan Siivikkalaan Mervin laumaan Elsa-heelerin kaveriksi :)


Miliisin Lusita Mc' Tudor
Miliisin LUSITA Mc' Tudor lähti Hetan lauman jatkeeksi Liikkalaan ja sai kutsumanimekseen "Ursula" :)


Miliisin Lumina Mc' Tudor
Miliisin LUMINA Mc' Tudor jäi vahvistamaan  Miliisin Teamia ja lähti sijoitukseen Tiinan laumaan. Samaisessa laumassa asustaa tipsutytöt Bebita (Miliisin Bebita-Sany) sekä sijoituksessa on myös ennestään Saaga-neiti (Vanessan Saaga). Tämä pikku-tyttö hurmasi järjestään kaikki vieraat - oikea "eye-catcher" - saas nähdä miten tyttö tästä kehittyy ;)

**Näitä kaikkia kolmea tullaan varmaan näkemään myös kehissä tulevaisuudessa :)

03.07.2014 omaeläinlääkärimme Jussi (Satakunnan Eläinlääkäriasema) otti vielä PLL-geenitestit pennuilta, sillä niinhän siinä kävi - ettää testipaketit saapuivat juuri, päivän myöhässä!

04.07.2014 Perjantaina oli jälleen luovutuksia, kun idän suuntaan matkaavat pikku-heelerit pääsivät uusiin koteihinsa.

Miliisin Lurzus Mc' Tudor
Miliisin LURZUS Mc' Tudor muutti Joensuuhun Melinan luokse. Tätä paria varmaan vielä myös tavataan näyttelyissä ja ehkäpä vaikkapa TOKO-kentillä - mene ja tiedä ;)


Miliisin Lady Mc' Phee
Miliisin LADY Mc' Phee lähti sijoitukseen ja muutti Mikkeliin  :) Olipas ihanan sekava tapaaminen ja luovutus. Kaikkea hyvää yhteiseen taipaleeseen Neiti Pö'Heelle  <3

Miliisin Lurleen Mc' Tudor
07.07.2014 Helteisenä maanantaina "Paksu-Bertta" eli virallisemmin  Miliisin LURLEEN Mc' Tudor lähti kotiinsa Espooseen Laakeri-heelerin kaveriksi ja sai kutsumanimekseen "Papu".

**Kaikki pennut ovat siis löytäneet omat kotinsa. Vielä kotona odottelee "Lurjuz" kotiuttamista ja nuori "karhunpoika" muuttaa tyttäremme luokse asustelemaan ja tämä herra tosiaan liittyy aikanaan myös Miliisin Teamin heeler-gängiin näyttelyiden merkeissä ;)


Miliisin Lurjuz Mc' Tudor & Miliisin Lurleen Mc' Tudor


***Lotta Svärd ***

Icaray Brilliant Bronwyn
Englannintuontini "Lotta Svärd" virallisemmin Icaray Brilliant Browyn pääsi sjoituskotiinsa. Tämä tyttö on todella seurallinen ja ystävällinen ilopilleri. Mitään näyttelykehien kaunotarta tästä tuskin tulee, mutta erinomainen seurallinen arkeen ja mikä ettei TOKO-kentille :)

Annika, Lotta ja Ville


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti