tiistai 24. kesäkuuta 2014

Toila - Eesti

>> KUVAGALLERIA <<

Lähdimme viettämään viikonloppua Eestiin ja matka oli samalla yhdistetty työ- Juhannus- kuin hääpäivämatka... Reissuun lähti mukaan "Körmy" (Marmalade`s Lord Of Dreams) kuin vastaavasti tytöt jäivät pentujen kera kotilaumanhoitajan hoiviin :) Kiitos jälleen tästä mahdollisuudesta kodinhengettärelle!

Alunperin piti lähteä jo keskiviikko iltana 18.6, mutta laivalippuja ei enää saanut autolle - kansipaikkoja olisi ollut kyllä. Näin ollen siirsimme matkaa parilla päivällä ja lähtö tapahtui siis lauantaina.

21.06.2014 Lauantai 
Suuntasimme Länsiterminaaliin ja "Körmy" asettui jo tuttuun tapaan kerälle keskipenkille Vitossa.
Siinä poika lepäili koko laivamatkan.

Vitossa on hyvä ottaa torkut tienpäällä

Satamaan päästyä piti seurailla muita autoja ja matkustajia

Autovahti kytketty päälle..

Oru Paark
Lauantaina heti perille päästyä tehtiin viiden kilometrin lenkki Oru Parkissa ja Toilaan tutustuen. Rankkasade yllätti, mutta se ei meitä haitannut ;)

Lauantai
Illallinen hotellin ravintolassa ja sitten alkoikin jo univelat painaa.

22.06.2014 Sunnuntai
Päivä kului Oru Parkissa ja merenrannassa kävellen. Aurinkoa riitti koko kävelyn ajaksi, mutta juuri kun päästiin hotelliin takaisin alkoikin jo satamaan taas.

Siellä menee laiva!


Toila Spa Hotell
Iltapäivä kuluikin jalkojen rentouttamisella monien kilometrien kävelyn jäljiltä. Eli Toila Spa Hotellin pedikyyriä tarjolla todella edulliseen hintaan.


Ainahan sitä yhdet kengät reissultansa täytyy ostaa ;)

Illalla ajeltiin Narvaan ja poikettiin shoppailemaan Astri Keskukseen .

23.06.2014 Maanantai Eestin JuhannusAatto ;)
Aamupäivällä luovutettiin huone ja ajeltiin Tallinnaan. Hyvä että lähdettiin ajoissa, sillä tietöiden vuoksi jouduimme ajelemaan kiertoteitä, jotka oli todella huonosti opastettuja ja eksyimmekin pariin otteeseen - kunnes otin iPadin haltuuni ja suunnisteltiin sen avulla pikkuteitä pitkin Tallinnaan.

Satamassa kuluteltiin aikaa ja ohimennen ihasteltiin "Körmyn" hammasrivin valkeutta, jota en voi olla ihastelematta toistuvasti. Ei meillä kellään muulla tällaista puhtaan valkoista riviä ole, vaikka samoja ruokia syövätkin!!

Kyllä tällä puhtaudella voikin jo hymyillä ;)


Jälkimaininta:
Suosittelen lämpimästi Toilaa ja Toila Spa Hotellia - mikäli haluaa viettää aikaa kauniissa ympäristössä rauhasta nauttien. Pieni todella kaunis kylä - hyvin hoidettuine pihoineen ja upea Oru Park! Hotelli oli tasokas, vaikkakin paljon venäläisiä. Hotelli otti 100eur. takuumaksun koirasta käteisenä sisäänkirjautuessa, joten tähän kannattaa varautua Rahan saa toki takaisin, kun huone on tarkistettu luivutuksen yhteydessä. Tästä ei ole mainintaa missää vaiheessa! 
Lisäksi koirasta tulee lisämaksu 16eur/yö.

Mutta varmasti tulemme toistenkin poikkeamaan kyseisessä paikassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti