sunnuntai 4. toukokuuta 2014

04.05.2014 Tampere

Pitkästä aikaa osallistuimme Miliisin teamin kera näyttelyyn ja tällä kertaa suuntasimme Tampereelle. Ikävä kyllä taas kaikki kehät olivat päällekäin ja ensimmäiseksi heti aamulla eli heelerit, tipsut ja toitsut. Tästä syystä olimme jakaantuneet eripuolille Pirkka-hallia, enkä ollenkaan ehtinyt nähdä toitsujen ja tipsujen kehiä.

Toitsujen kehässä oli mukana Minka (Laskovaya Rus`Bolshaya Lubov) saaden ERIn ilman SAta sekä TaoTao (Nagly Frukt Iz Rossii Matushki) ERI ilman SAta. Tuomarina oli Siret Lepasaar Eestistä. Kiitos Anne ja Mira toitsujen handlaamisesta ja pelipaikalle kuskaamisesta!

Tipsujen puolelle oli ilmoitettu Saaga (Vanessan Saaga), mutta en ehtinyt edes kehän laidalla poiketa moikkaamassa. Toivottavasti Tiinalla ja Saagalla meni hyvin kehässä ;)

Heelereihin olin ilmoittanut vain Körmyn (Marmalade`s Lord Of Dreams) jolla on menneillään "mörkökausi" ja viime hetkiin saakka mietin, esitänkö sitä ollenkaan. Naapurikehien isot rodut aiheutti ylimääräistä säpinää, ja yllätykseksi tämä kiipeilymestari ja ihmisiä rakastava veikka väisti tuomaria pöydällä ja vielä toisen kerran tuomarin kokeillessa myös lattialla... Niinpä, muuten erinomaiseen arvosteluun tuomari Derek Smith pahoitteli, että koiran tulisi tottua "käsittelyyn" ja tästä syystä koiran palkintosija alennetaan... Reeniä siis tarvitaan ja aikaa, jotta tästä kaudesta päästään yli... Noh, väistämisestä huolimatta poika liikkui hyvin ja käyttäytyi muuten erinomaisesti ja seisotuskin onnistui kaiken kaikkiaan hyvin :)

Pentuluokassa esiintyi Rocken (Tumlex At-Water) jälkikasvu ja hyvin pojat menivät :)

Mustan Linnan Kasseli om. Marjo Äijälä
^"Oskari" tai kotoisammin "Okka"sta löytyy juttua isänsä lailla Liiterikoiran -sivuilta ;)
Mustan Linnan Kimrööki Kasv./Om. Tiina Hynninen
 ^"Nasta"sta löytyy juttua Mustan Linnan - blogista

Lancashire Heeler tulokset:
04.05.2014 Tampere INT -blogi

****
Ennen kotimatkaa poikettiin vielä Sanniksen kanssa IdeaParkissa pikakierroksella ja syömässä.
Kiitos kaikille hauskasta päivästä - oli kiva tavata taas vanhoja/uusia naamoja ihan "livenä" eli FBn ulkopuolella ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti