lauantai 3. toukokuuta 2014

Toukokuun alkua...

Vihdoin ja viimein saapui vastaukset Eviralta :)
Olin eläintenkuljettajakokeessa 11.04 ja vastauksien piti tulla 10 päivän aikana, mutta ehdin jo hieman huolestumaan kun vastauksia ei kuulunut. Hyväksytysti suoritettu siis kaikki eläinlajikkeet..
Nyt sitten vain anomaan Eläinkuljettaja lupaa :)


Eviralta koetulokset saapuivat


DataFlora.fi tuo kiireisen ihmisen pelastaja ;)

Viikon aikana ehdin tutustumaan useampaan otteeseen Dataflora.fi palveluun ja täytyy tunnustaa, että olen erittäin tyytyväinen palveluun - Suosittelen lämpimästi :) Toivottavasti puketit ehti hyvin perille eikä kukat kärsineet, sillä unohdin mainita että soittaisivat ennen toimituksia...

03.05.2014 Harjavalta ryhmänäyttely
Olin unohtanut itse ilmoittaa koiria Harjavaltaan, joten lähdettiin sitten Körmyn kera hakemaan tuttavuutta "isoihin mustiin koiriin", jotka ovat jostain syystä nyt yht'äkkiä alkaneet kummittellemaan Körmylle... Alkaa siis olla "ihme kausi" kohillaan tällä pojalla. Pitkälle ollaankin päästy ilman minkäänlaisia vastoinkäymisiä!

Pieneläin hautausmaalla poikettiin ohimennen vilkaisemaan bokserinarttuni "Ulpu Iivarin" (Maribox Ungureanu) hautapaikkaa - rapsuteltu oli, mutta jotain tarvii tuoda <3

Harjavalta Pieneläin metsähautausmaa

Aamulla heti kymmenen maissa käveltiin Körmyn kanssa ympäri näyttelyaluetta ja turistiin tuttujen kanssa - ohimennen seurattiin "nahkojen" kehää. Onnea Merjalle menestyksestä ;)

Körmy seuraa silmätarkkana collie kehää


Nahkacolliet

Ipanan veli Hero

Heeler kehässä tällä kertaa oli Ipanan veli Hero (Marmalade`s Kilkenny), joka sijoittui hienosti vastakkaisen sukupuolen parhaaksi ja saavutti samalla muotovalion arvon :)
Heelereiden >> tulokset Harjavallasta


Pentujen kuvapäivityksiä:

*Huominen päivä kuluukin Tampereella ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti