perjantai 9. toukokuuta 2014

Kuvamuistoja ja pentuja...

Kai meidän itse kunkin elämän kuvakirjassa on sellaisia lehtiä, joiden sulokkuus paljastuu täydellisesti vasta sitten, kun kehystäjä Aika on tuonut ne silmäimme eteen kultaamissaan raameissa. — Kirjailija Simo Puupponen (1915-1967)

** sinne tänne lisäilty uusia kuvia..
Tämä sadepäivä on kulunut kuvagallerioita päivitellen ja vanhoja muistellen.
Löysin kauan kadoksissa olleet kuvani - tai oikeastaan, ei ne olleet kadoksissa vaan "varmassa tallessa" ulkoisella kovalevyllä ;) Niin taas mieli palaa hauskoihin reissuihin - näyttelyt mikä ihana tekosyy <3 

Tänä vuonna monen monta näyttelyä jää välistä ja keskityn enemmän töihin. Mutta Kroatian Split on kalenterissa todella hulppeella porukalla- tosin itse lähden ilman koiria tällä kertaa! Tai varmastikin koirat lähtevät tänäkin vuonna (kuten aikaisemminkin vuonna 2012) mukaani, mutta heelerit eivät ikävä kyllä Kroatiassa voi osallistua näyttelyyn - joten ihan turistihommaksi menee koko reissu...

Kotisivut ovat uudistumassa kovaa vauhtia ja julkaistaneen ihan lähipäivinä. Tällä hetkellä vanhoja sivuja ei pääse päivittämään ollenkaan, joten tässä samalla kun poistetaan kyseinen ongelma niin sivut kokevat ulkosivu uudistuksen :) Työstöä toteuttaa taas totuttuun tapaan Mari (Internesia)

www.miliisin.com (09.05.2014)

Asuntovaunu on kaiveltu naftaliinista
Nyt on asuntovaunu haettu talvisäilytyksestä ja laitettu kesäkuntoon :)
Omat työkeikkani tänä kesänä kesänä suuntaavat Vehmaan seuduille ja siitä syystä otinkin Kesäniemeen itselleni kesätontin paikan - sieltä minut ja koiran löytää ensi kesänä. Saa poiketa kylään, mutta kannattaa rimpauttaa ensin, että tiedän olla pelipaikalla ;)

Körmy-The-Mangusti ensi kertaa viton kyydissä
**Normaalisti meillä on koirat AINA häkissä autoissa, ihan jo turvallisuuden vuoksi. Nyt ensimmäistä kertaa Körmy (Marmalade`s Lord Of Dreams) pääsi pakettiauton MB Viton kyytiin etupenkille ilman häkkiä - kun siirrettiin asuntovaunua. Ja hyvin poika nautiskeli maisemista.

Miliisin Heeler-pennut
Muutama kuva karvalapsistakin tältä päivältä ;) Ipanan (Marmalade`s Key Of Dreams) lapsilla jo kaikilla on silmät auki ja alkaa pikkuhiljaa näyttämään ihan oikeilta koiranpennuilta. Niin sanottuja uniakin nähdään (eli haukutaan ja pärrätään unissaan) ja juoksutetaan emää näin vähän väliä tarkistamaan, että kaikki on ok. Ipana onkin ollut oikein mallikelpoinen emä, jollainen on joka kasvattajan unelma <3
Neiti Pöhee eli Hipsun (Marmalade`s Indian Dream) lapsi tulee hieman jälkijunassa, sillä onhan se melkein viikon nuorempi kun ajattalee, että Ipanan pennut syntyivät torstai-aamuna ja Hipun pentu Neiti-Pöhee vastaavasti maanantai-iltana. Mutta tämä päivien ikäero tasoittuu kyllä aikanaan, kunhan jaloilleen pääsevät ja kiinteän ruoan makuun :)
Neiti Pöhee (Miliisin Lady Mc`Phee)

Lilla-Gubben, Kiukkumaakari ja Paksu-Bertta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti