maanantai 29. huhtikuuta 2013

Vappua odotellessa..

24.04.2013 Marmalade`s kennel (Marmalade`s kennel BLOGI)

Poikkesin pikaisesti illalla Tuusulassa ja näin Marmalade`s L-pentueen. Tämä pentue kiinnostaa jo siitäkin syystä, että siinä on molempia meidän tyttöjen "Hipun" ja "Ipanan" sukua :)

Tästä pentueesta mieleen jäi päällimmäisenä liver-tan tyttö, joka onkin varattu ystävälleni Jacky Cutlerille englantiin. Aivan ihana pakkaus, vaikken normaalisti niin olekaan liver-tan värin kannattaja ;) Toinen liver-tan tyttö nimeltään Marmalade`s Lady Gaga vastaavasti oli ihana riiviö, nimensä esikuvan veroinen!
Myös pikku-ukko Marmalade`s Lord Of Dreams miellytti silmää. Tämä pienimies liittynee aikanaan "Dreams-teamiin", mikäli vain kaikki menee suunnitelmien mukaan. Ikävä kyllä näin pienistä pennuista ei voi vielä varmuudella sanoa mitään, joten aika näyttää tuleeko "tehokaksikosta" -> "tuhokolmikko"... mutta siis, mielenkiinnolla odotamme ja seuraamme pienenmiehen kehitystä!



24.04.2013 Porin ÄSSÄT voittivat Suomen mestaruuden - Ja poika tuli kotiin :)


27.04.2013 Harjavalta Hiittenharju "Soramontun rinsessat ja rinssit"
Kovin on "tehotytöt" olleet vailla pitkiä metsälenkkejä, ilmeisesti kevättä rinnassa - sillä sitä juoksemista ja riemua riittää jokaiselle lenkille. Tipsupojat "Junnu" ja "Jätkä" ei meinaa jaksaa tyttöjen mukana. "Hippu" on jo monta kertaa ehtinyt pulahtaa uimaan niin Yyteerissä kuin Harjavallassa, mikä itseäni hirvittää - sillä vesi tuskin on kovin lämmintä vielä tähän aikaan vuodesta!

Ipana,Jätkä,Junnu,Hippu

Junnu

Ipana lepää lenkin jälkeen sohvalla

28.04.2013 Helsinki RN
Aamulla lähdimme Airin kanssa matkaan ajoissa, suuntana Helsingin "pikkunäyttely", josta ajattelin olla kotona ns. päikkäri-aikaan ja lenkityttämässä vielä heeler-tytöt... Mutta ei se niin vaan onnistunutkaan sillä "Jätkä" (Miliisin Beowulf-San) leipoutui ROPiksi ja jäimme odottelemaan ryhmiä.. "Junnu" (Gamla Herrgården Konrad) vastaavasti oli PU-3 :)

Kuva: Sarla Koistinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti