lauantai 27. huhtikuuta 2013

Vapaata ja sairasteluja ja tapaturmia...

21-22.2013
Näyttelyviikonloppua vieteltiin ympäri Suomea ja aina Eestin Rakverea myöden.
Itse jäin kerrankin kotiin viettämään vapaa viikonloppua, suurkiitos Miliisin Teamille tästä mahdollisuudesta!


21.04.2013 Kankaanpää RN
Tulokkaat Kiiramanna True Beauty ja Vanessan Saaga tekivät pentukehässä hienoa työtä.
"Ellin" (Kiiramanna True Beauty) sijoittuessa myös VSP-pennuksi ja "Saagan" ollessa luokassaan toinen. Onneksi olkoon Sanna ja Tiina, harjoitus tekee mestarin!

21.04.2013 Hyvinkää PUPPY SHOW
Myös venäjäntoy pennut Miliisin Renè ja Miliisin Rihanna tekivät viikonloppuna ensi debyyttinsä ja hyvinsä se meni! "Rene" sijoittui ROP-pennuksi :)

"Titi" ja "Renttu"
"Renttu"

20-21.04.2013 Eesti - Rakvere
Ruotsalais vieraamme Gamla Herrgården Konrad vastaavasti osallistui Rakveren näyttelyyn, sijoittuen molempina päivinä luokassaan toiseksi sekä sijoittuen myös PU-luokissa.
Kiitos Airille joka lähti pojan kanssa matkaan, sillä itse olin juuri palannut Saksan messuilta työmatkalta.


21.04.2013 Itse vietin vapaapäivää isännän ja koirien kanssa aurinkoisessa Yyterissä ja poikkesimme samalla koirarannalla Karhuluodossa jossa ainakin tehotytöt "Hippu" ja "Ipana" viihtyivät hyvin :)

Karhuluoto

Hippu koirarannalla

Yyteri

Niittymaalla...

21-22.04.2013 Kuopio
Vapaa viikonlopun kruunasi pikainen käynti aurinkoisessa Kuopiossa, jossa poikkesin Miran luona katsastamassa toitsutyttöjä :) Gran Old Lady "Sani" (Miliisin ZaBrinah) mennä porskuttaa vielä tomerasti vahtien laumaansa. Menossa mukana myös "Eve" (Miliisin Anastasiya) sekä uusin tulokkaamme "Minka" (Laskovaya Rus`Bolshaya Lubov), joka jäänee Miralle sijoitukseen  <3
Ikävä kyllä työmatkani aikana "Pikku-Minka" oli murtanut jalkansa ja kulkenee siis nyt tovin jalkapaketissa. Kiitos Mira ja Marja hyvästä ensiavusta - ja toipumisia Kuopioon <3 Tämä pikkutyttö on reippaudellaan sulattanut kaikkien sydämet <3

Tapaturmia ja eläinlääkärikäyntejä...
Vuosi on kaiken kaikkiaan alkanut todella murheellisesti tapaturma rintamalla mm. "Hyrde" (Miliisin Charm-Baileys) on operoitu tapaturmasta johtuvasta virheellisestä kasvu-asennosta, samoin rakas pikku-ukko "Sergei" (Zvonok S Mysa Pur-Navolok) on tapaturmaisesti lenkillä telonut polvensa ja on operoitu. Myös vanha herra "Jonas The Nalle Puh" (Ziestan Indigo) on joutunut leikkauspöydälle ja menettänyt sukukalleutensa  kasvainten vuoksi. Onneksi "Jonasta" aikoinaan ymmärsin pakastaa talteen, joten pikku-joneja varmaan tulevaisuudessa tullaan näkemään :) Sain kuulla myös "Laikun" (Miliisin Fa-Med) käyneen eläinlääkärillä "vanhojenpoikien" oireiden vuoksi ja niinhän siinä yleensä käy, että sukukalleudet joutuvat kohteiksi, eli myös "Laikku" on kastroitu 24.04.2013.


Miliisin RUSSIANTOY (LH) kuvakollaasia....
Miliisin TiTiyo / Miliisin Thor / Miliisin ZaBfaar / Miliisin Anatoliy / Miliisin Andrey / Miliisin ZaBrinah / Miliisin Anastasiya /

"Sani"

"Sani"

"Minka"

"Eve"



Miliisin TiTiyo asuu Ruotsissa Bella Cosa kennelissä.




Arian pojat Miliisin Thor ja Miliisin ZaBfaar Kaarinasta

Miliisin Andrey asuu Joensuussa

Miliisin Anatoliy asuu Tampereella






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti