maanantai 23. toukokuuta 2016

Patikointiklubi 4.

Trek-N-Paws 

22.05.2016  Oittaa - Haukkalampi - Pirttimäki - Oittaa (28km=7h / aktiivinen aika 5,5h)
>> KUVAGALLERIA<<

Kävelyklubilaiset treffas tällä kertaa Oittaalla ja porukkaan olikin ilmaantunut uus kävelijä Ulla.
Vanhoja olikin Sannis, Marjo sekä "eräopas" Make. Itse otin Körmyn mukaan ja Marjolla oli taas heelerpojat Eeme sekä Okka.

Körmy uimassa

Ensimmäiset 10km takana pysättiin pikavälipala tauolle Haukkalammella. Körmy kävi uimassa tässä välissä ja nautti myös tauosta.

Puoliväli tauko

Reipasta tahtia edettiin tällä kertaa ja kaikki jaksoi hyvin matkassa. Loppu kilometreillä Sanniksen jalat ilmoittelivat rakoista ja niitä sitten paikkailinkin pariin otteeseen. Josko saisi Compeedilta sponssaausta seuraavaan kertaan ;)

23.05.2016

Polar V800

****
Aamulla tulikin viestiä Sannikselta, että useampi rakko oli puhjennut -  AUTS :/  Toipumisia!!
Tästä opimme sen, että teippiä, rakkolaastareita, välisukkia, vaellussukkia ei koskaan voi olla liikaa, kun jalat hikoavat ja turpoavat pitkillä vaelluksilla. Unohtamatta niitä kunnon kenkiä - vaikka Sanniksella oli vanhat tutut sisäänajetut kengät, näinkin pitkillä päivä matkoilla nekin tuntuivat aiheuttavan hiertymiä.
Sanniksen toipilaat

**Seuraava Patikointiklubi onkin 12.06.2016 Nuuksiossa.
Syksylle suunnitteilla myös Hetta-Pallas  (55km) viikonloppu sekä Joutsijärven kierros (27km) päivämatkana lisäksi muutama ruskaretki päiväreissuna Nuuksioon. Ota yhteyttä jos kiinnostaa liittyä seuraan ;)

Retkeilyjuttuja löytyy mm. >> VAELLUS-tunnisteen <<  takaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti