maanantai 18. toukokuuta 2015

16-17.05.2015 Rauma

16.05.2015 Lauantai
Pyörittelin lauantaina kehää nro 8 (tuomarille Attila Czeglédi) Rauman näyttelyssä.. Tai oikeammin kirjasin vain tuloksia näyttelytoimistoa varten, sillä kehässäni oli pyörittävänä harjoittelijana Kirsi - jolta homma sujui jo rutiinilla eikä juurikaan tarvinnut neuvoja tai ohjeistusta. Kyllä sen vaan heti huomaa rutiinista, kun harjoittelija itse harrastaa aktiivisesti näyttelyitä! Kirjottavana oli Marko, joten meillä pyöri kehä sutjakkaasti ;)
Matkassa mulla oli Ylänteen Päivin walesilainen "Chili" (Rocbee Jewel of Deringa), joka kiltisti jaksoi odotella kehänlaidalla. Rotukehässä sitä pyöräyttikin sitten joku kyseisen rodunharrastaja - itse en tätä kiireiltäni nähnyt ;)Päivä oli kylmä, vaikkakin sateeton. Välillä aurinko paistoi mutta tuuli meni luihin ja ytimiin...


17.05.2015 Sunnuntai
Aamusti aikaiseen suunnistelin heeler-poikien Körmyn (Marmalade´s Lord Of Dreams) ja Lurjuksen (Miliisin Lurjuz Mc'Tudor) Raumalle. Kehä oli heti klo 10 sakemannien jälkeen - joten ajattelin pääseväni ajoissa kotiin. Mitä vielä, Lurjus siskonsa kera nappasivat koko potin niin junnuissa kuin rotunsa parhaassakin...


Körmy pöydällä ja tuomari Anca
Körmy viihdytti tuomaria asettumalla pöydällä "iholle"... Poika oli laihassa kunnossa, koskapa meillä oli heeler-tytöt olleet parin viikon ajan jo kiimoissaan ja vielä näyttelyä edeltävällä viikolla oli parhaat päivät. Tämä näkyi selkeästi Körmyssä, sillä massaa oli kadonnut paljon... Tuomari kuitenkin ihastui poikaan ja antoi sille erinomaisen ilman SAta. Todella tyytyväinen arvosteluun joka vastasi tätä päivää hyvin.

Körmy maassa
Koskapa en ollut varautunut menestykseen, niin en ollut ottanut tällä kertaa kummempia kehävaatteita matkaan ja pukupussikin oli jäänyt kotiin. Tuli kiire hommata joko itselle lainaksi sopiva jakkutakki tai koiralle esittäjä, ja onneksi oltiin Raumalla - sillä aina löytyy osaavia handlereita ;)
Kiitos Jonna Heinolle Lurjuksen esittämisestä BIS JUN-kehässä sekä 1-ryhmän isossa kehässä!

Sisääntulo BIS-JUN

 Sisääntulo RYP 1-ryhmä
Vielä poika tarvitsee treeniä seisotuksen suhteen, mutta selvää edistystä on tapahtunut huimasti!
Nyt poika lähteekin takaisin Tallinnaan Hanna-Marian treeniin toviksi :)

Miliisin LURJUZ Mc'Tudor handled by Jonna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti