lauantai 2. toukokuuta 2015

02.05.2015 Menestystä maailmalla

Huikea päivä Miliisin kasvateilla siellä~täällä tänään!

Tampere - Suomi

Lancashire Heeler
Mervi ja Ivana (Miliisin Luvinia Mc'Tudor) nappasivat Tampereella ROPn ja SERTin Markku Mähösen kehästä! Tänne olin ilmoittanut mukaan myös englannintuonti narttuni Lotta Svärd (Icaray Brilliant Browyn), joka sijoittui juniorluokassa toiseksi heti Ivanan jälkeen! Upeasti handlasi Annika Lotan kehässä vaikka molemmat olivat ensikertalaisia näyttelyissä!
Myös Tiinan Lumi (Miliisin Lumina Mc'Tudor) oli ilmoitettujuniorluokkaan, mutta tyttö hoppasi liikkeissään - josta syystä todella erinomaisen arvostelun päälle tulikin EVA.
Myös pojat Miliisin Lurjuz Mc'Tudor ja Marmalade`s Lord Of Dreams oli ilmoitettu mukaan, mutta Lurjuz osallistui Eestissä Rakveren näyttelyyn ja Körmy vastaavasti rentoutui kotona tyttöjen kanssa.

Tiibetinspanieli 
Myös Suski oli lähtenyt Tampereelle veteraanitipsujen kera. Lempi (Miliisin Ne-Fthys) oli VET ERI-1, ja ROP-Veteraani sekä isänsä Jonas (Ziestan Indigo) VET ERI-4.  Onnea!!


02.05.2015 Tampere KV 2015
Tampereella ei tullut ollenkaan heelereillä VSPtä, sillä vain yksi uros sai ERIn ja sekin ilman SAta.

Miliisin Luvinia Mc'Tudor
Juniorluokan nartut

Pieni "Lotta Svärd" ja Annika ensimmäistä kertaa näyttelyissä ja huikea ensi esiintyminen. Annika handlasi hyvin homman kylmiltään, kun joutui kehään ilman ennakkovaroitusta ;) Toivottavasti nähdään tämä parivaljakko vielä jossain päin pirkanmaata näytelmissä !
Annika ja Icaray Brilliant Browyn

Annika ja Lotta kehässä :)


Rocken (Tumlex At-Water) poika Okka (Mustan Linnan Kasseli) oli saapunut Tampereelle, ja miten se muistuttaakaan päästään isäänsä <3 Aivan ihana pakkaus! Kovin oli sitten viime näkemältä miehistynyt ja saanut massaa :)

Isänsä poika - Mustan Linnan Kasseli
Rakvere - Eesti 

Lancashire Heeler
Ipanan lapset menestyivät myös toisella mantereella, sillä Heta oli lähtenyt Ursulan (Miliisin Lusita Mc'Tudor) kanssa reissuun ja nappasikin koko potin. Ursula oli ROP, PN-1, ROP-JUN saaden junnu-sertin. Veljensä Lurjuz (Miliisin Lurjuz Mc'Tudor) oli vastaavasti PU-2, VSP-JUN saaden myös junnu-sertin ja saavuttaen junnnuvaliotittelin. Nyt siis Lurjuksella on kasassa kaikki Balttian junnnuvalio-titteliin vaadittavat sertit kasassa - kunhan vain ehtisi niitä anomaankin ;) 
Kiitos Hanna-Maria Lurjuksen handlauksesta ja treenauksesta ;)
*Nämä nuoret osallistuvat kehiin vielä sunnuntaina 03.05 Rakveressa - onnea ja menestystä ;)


Miliisin Lusita Mc'Tudor
Pietari - Venäjä

VenäjänToy pitkäkarvainen
Sannis vastaavasti oli matkannut Pietariin Rentun (Miliisin Ren'e) kanssa, eikä turhaan!
Renttu saavutti PU-2 sijan saaden sertin ja saavuttaen venäjän valiotittelin!
I'm so proud of you ;)

Miliisin Ren'eTampereella kotiin päästyä nappasin Körmyn (Marmalade`s Lord Of Dreams) matkaani ja lähdettiin Kullaan Kosken pururatalenkille - näin poika sai hieman päästellä höyryjään, joita kotona kaksi kiimansa alkumetreillä olevaa narttua aiheuttaa.. Onneksi Körmy on suht' hiljainen piippaaja ja ruokakin maistuu, niin toistaiseksi ei ainakaan tarvitse lähteä kotoaan evakkoon ;)
Marmalade`s Lord Of DreamsEi kommentteja:

Lähetä kommentti