tiistai 24. maaliskuuta 2015

21-22.03.2015 Riika Latvia INT

>> 2014 >> 2013 >> 2012 >> 2011 >> 

Viime hetkellä sain yllytettyä taasen itseni ja pari muutakin "hullua" lähtemään tienpäälle kohti Latvian Riikaa. Ajatuksena olikin saada edes muutama Cruft`s quality taskun pohjalle heti näin alkuvuoteen, vaikka en ollut vielä ajatellut ensi vuoden Cruft`sin osallistumista olleskaan. Tällä kertaa kysessä ei ollut Latvian Voittaja, kuten aikaisempina vuosina - vaan pelkästään inttinäyttely joss aoli Cruft's quality jaossa.


20.03.2015 perjantai
Jo aamu kokoontumisen ajan sopiminen tuntui olevan hakusessa koko porukalla... Ja loppujen lopuksi lyötiin aika lukkoon klo 03:00 aamuyöstä. Itse en osannut yhtään arvioida ajo-aikaa Tampereen kautta Länsiterminaaliin, koskapa olin aina kulkenut Forssan kautta... Noh, anyway klo 3 yöllä Kolmenkulman ABCn pihalla sekalainen kansakunta koirineen päätti tunkea itsensä vw Caddy Maxiin - ja kyseessä oli nimenomaan tunkeminen! En nääs ollut tamperelaisille suonut yhtään toivetta häkkien koosta tms..ja se suksiboksikin oli jäänyt kotiin autotalliin... Tungettavaa oli, sillä matkaan lähti 5 ihmistä ja 9 koiraa. Mulle henk.koht. jäi epäselväksi mistä ihmeestä ne kaikki yhdeksän koiraa ilmaantui - niitähän piti olla vaan "muutama"... Ja tähän väliin, kiitän Maj-Lenaa siitä että se jätti ne kaksi koiraa pois kyydistä kiiman vuoksi :D  Noh, onneks Marika on mestaripakkaaja - palkkaisin, jos olisin miljardööri ;) Meikäläinen vaan kauhusta katseli sitä tavaramäärää, joka hupeni auton sisuksiin kykenemättä kipeellä olkapäällään tekemään yhtään mitään. Noh, okei tunnustan - jätin omat kevythäkit Mervin autoon säilöön ja heeler-pojat joutuivat yhteiseen häkkiin reissun ajaksi tilanpuutteen vuoksi. Onneksi tämä ei tuota ongelmia meillä :)

Hyvin mahtuis vielä pari koiraa

Ei tee tiukkaakaan vielä
Aamulla 07:30 Siljan laiva lähti Länsiterminaalista ja sitten hetimiten auton nokka kohti Latviaa.

Reissu-Nalle matkassa myös
Pakko pysähtyä Häädemeestessä seljankalla ja tomaattimehulla - ja jos tässä ei pysää, niin viimeistään Iklassa ;)Seljanka ja sillivoileipä sekä tomaattimehu <3

Hotelliin asettumisen jälkeen olikin aika ottaa pika unet ja sitten ruokapöytään hotellin viereiseen raflaan. Olisin halunnut Lidoon, mutta olimme aivan liian väsyneitä sinne lähteäksemme..

Tästä se sitten alkaa
Tilasin listalta lammaslihapullia. Ilman ennakkovaroituksia tarjoilija kantoi nämä lampaan ribsin tapaiset pöytään pahoitellen, ettei lihapullia ollut (rohkee veto kokilta, sanoisinko)- mutta jos he tarjoavat tämän annoksen ilmaiseksi, niin sopisiko se... Hmm, siis olisin toivonut että olisivat tulleet kysymään vaihtoehtoisen ruoan puuttuvien tilalle - mutta menköön, tämän kerran. Mun koirat olisivat arvostaneet tämän aterian huomattavasti paremmin kuin allekirjoittanut...

Ei tullut lammaslihapullia...
Jälkiruoaksi tilasin friteerattua vaniljajäätelöä - aivan taivaallista! Jäin miettimään, miten jäätelön saa friteerattua ilman että se sulaa??!

Friteeraattu vaniljajäätelö - suosittelen!
Yösukat jalkaan ja mahan viereen nukkumaan vai miten se menikään ;)

Sexy Socks - Redy for the bedtimestory - GoodNight!

21.03.2015 lauantai
Aamulla Antti aloitti kehät ja nappasikin VSPn ja Cruft's qualityn.

Antti The VSP

Heeler poppoo
Sitten olikin heelereiden vuoro. Ikävä kyllä lemmikkimessujen vuoksi kehänlaita oli niin täynnä väkeä, etten päässyt ennen kehää kävelyttämään koiria lainkaan. Tämä ainakin tuotti ongelmia Körmyn kanssa, joka ei ollut kehässä hanskassa ollenkaan :/ Sai kuin saikin Körmy Latvian SERTin tullen samalla Latvian valioksi. Mutta, kaiken tohinan jälkeen Lurjuz voitti ROP-sijan saaden myös Cruft's qualityn. Siskonsa Ivana sai myös juniorluokan voitosta Cruft's qualityn - olin todella tyytyväinen päivän tuloksiin!

Happy Happy Happy <3
Proub breeder <3


Leo & PullaAntti Korva-eläin


Löysin toitsu uroksen itselleni
Illalla taasen päädyimme samaiseen raflaan syömään ja siinä olikin aihetta kilistelyyn kaikilla :)

Kippis ja kulaus tälle päivälle!

Väsynyt ROP-koira <3
22.03.2015 sunnuntai
Aamu avautui aurinkoisena.
Primo Hotel
Päätettiin viedä ensin koirat näyttelyalueelle, ja koska heelerit olivat ensimmäisinä kehässä niin sen jälkeen minä ja Mervi hakisimme tavarat hotellista ja luovuttaisimme viimeisenkin huoneen... Tämä auttoi paljon sitä, ettei aamulla tarvinnut pakata kaikkia tavaroita heti autoon ja purkaa niitä näyttelypaikalla.

Kolmen kerroksen väkeä

Wuhuu - Jackpot!!
Mitäpä sitä voisi sanoa! Aivan upea aamun aloitus. Tuomari oli todella perehtynyt rotuun ja sen alkuperään sekä käyttötarkoitukseen. Käytti paljon aikaa arvostellen koirat perinpohjin. Hampaita laskettiin kaikilta - ja tuomari ihastelikin ihan kehäsihteerin ja harjoittelijatuomarin kera Körmyn purukalustoa täydellinen ja puhdas :) 
Tällä kertaa nuoret junior sisarukset nappasivat pääpotin! Ivana oli ROP ja Lurjuz VSP - wuhuu!
Voitosta hullaantuneena lähdettiin kehän jälkeen hakemaan tavaroita hotellilta, koirien jäädessä muun poppoon vahdittavaksi. Täytyy todeta, ettei meinattu löytää koko hotellia enää, niin tohkeissaasn nämä ladyt ajeli ympäri Riikaa voiton huumassa ;P

"I'm the Breeder & I'm the Owner" - hurttia sisäpiiri vitsiä :P

Tornit kohti kotia...

Auton pakkausta kotimatkaa varten
Kotimatkalla Marika neuloi Reissu-Nallelle uuden paidan - nyt on Reissarin hyvä reissata omassa Cruft's paidassa ;)

Reissu-Nallen uusi paita - Kiitos Marika!
Kiitos matkalaisille Mervi, Marika, Maj-Lena ja Sanna-Liisa!
Kai se on lähdettävä sinne Cruft'siin kun kerran ne qualitytkin on jo kasas :D


Reissu-Nalle kiittää reissulaisia <3

Nuori herra Hans lähetti kotiin päästyä kuvansa - myös hän oli matkassa mukana ;)

Hans ja ensimmäiset CACIBitEi kommentteja:

Lähetä kommentti