maanantai 13. lokakuuta 2014

HeelerWeekend 2014

11-12.10.2014 Wuolteen Kartano, Hauho
Suomen Lancashire Heelereiden jalostustoimikunta oli järjestänyt HeelerWeekendin, ja kerrankin tällainen tapatuma sopi omaan aikatauluun - enkä ollut ulkomailla tms.
Hauho kutsui varhaiseen lauantai-aamuna. Tällä kertaa matkassa oli vain heeler-pojat, kun tytöt jäi kotiin kiimoineen...Alunperin oli tarkoitus olla pelipaikalla jo perjantai-iltana, mutta työkiireet painoivat päälle. Meinasi työkiireessä myös asuntovaunu keikkakin peruuntua, mutta kerrankin meidän talouden "oma vapaa-aika" priorisoitiin ja isäntäkin lähti mukaan viettämään "poissa kotoa"-viikonloppua. Loppujen lopuksi ruuhkautuneet työt saatiin pakettiin, sillä sen aikaa mitä itse istuin luennoilla teki isäntä töitä kannettavalla, jota sitten yhdessä päivän päälle vielä työstettiin loppuun... Että semmonen ns.työvapaaviikonloppu :D Illanvietto heeler-porukan kanssa jäi työnteon ja väsymyksen vuoksi välistä, mutta pääsin sentään osallistumaan päivän aiheisiin :)


11.10.2014 Lauantai
Päivi Eerola
Rotumääritelmän Tulkinta

Lurjuz seuraa silmätarkkana emänemän tarkastelua pöydällä


Kovin poika rennosti otti päivän


Päänuppia rasittavaa tämä opiskelu...



Päivi Vanhapelto:
Lancashirekarjakoiran perinnöllisistä silmäsairauksista

Silmäsairaudet puhuttivat

Lurjuz & Körmy asuntovaunulla...

Miliisin Lurjuz Mc' Tudor
Poikien kuvakollaasi asuntovaunulta

12.10.2014 Sunnuntai
Aamu oli kolea ja harmaa, muytta päivää kohti ilma kuitenkin kirkastui. Lounaan jälkeen isäntä ja Lurjuz lähti pikkuhiljaa matkustelemaan kotia kohti, kun me vielä Körmyn kanssa jäätiin pelipaikalle. Kotimatkalla oli tarkoitus poiketa Katriinan (Katimon kennel) luona kaffella Hämeenlinnassa, kun kerran täällä suunnalla oltiin :)
Wuolteen Kartano - takapiha
Kirsi Sainio:
Perinnölliset sairaudet ja viat, niiden vastustaminen (PEVISA) ja JTO

PEVISA & JTO


Iltapäivän aurinkoa

Kiminkin Aulin salamatkustaja

Heeler-puoti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti