keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Kevättä rinnassa...

"Mikä se on tämä kevään taika,
onko se ehkä auringon aika.
Se herättää paisteeseen talviuniset ja
syksy sateen lamaannuttamat."
~Tuntematon~

Kiimaa ja kiiruita...

Helmikuun loppu ja maaliskuun alku on ollut todella hektistä niin työn kuin kotirintamallakin. 
Meidän lauman tytöt ovat synkroituneet todella kiimasaralla, ja juoksuja on ilmennyt niin heelereissä kuin tipsukoissakin. Alunperin olin jotenkin vielä kuvitellut, että nämä juoksut ajoittuisivat vähintääkin kuukausien erolla - mutta kuinkas kävikään!

Ensimmäiseksi aloitti juoksunsa tipsutytöt "Lissu" (Kri Kris Unbelievable Sita) ja "Elli" (Kiiramanna True Beauty) ja kuukautta myöhemmin sitten heeler-tytöt "Hippu" (Marmalade`s Indian Dream) ja "Ipana" (Marmalade`s Key Of Dreams).

Tipsu-neidit astutettiin kotimaisilla sulhasilla ja pentuja odotamme syntyväksi maaliskuun lopussa sekä huhtikuun alussa. Molemmista pentueista mahdollisesti sijoitetaan narttu tai urospentu.

Heeler-tyttöjen astutukset aiheuttivat enemmän harmaita hiuksia ja järjestelyitä, sillä niin samanaikaisesti tytöt kiimansa olivat synkanneet. Alkuperäiset suunnitelmat hieman muuttuivat "Ipanan" osalta, mutta loppujen lopuksi suunnitelma B-osoittautukin erinomaiseksi ratkaisuksi!

Kiitos kaikille tähän rulianssiin tavalla tai toisella osallistuneille! Kiitos myös meidän "mummolle" ja Airille "Körmy"-pojan hoidosta tämän kiimarulianssin aikana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti