perjantai 13. syyskuuta 2013

Agilityn Lumoa

Kotikaranteeni julistetaan päättyneeksi
Niin on meillä saatu kotikaranteenit kennelyskästä ohi ja päästään pikkuhiljaa taas asian ytimeen.
Koirien oireet pysyivät hyvin maltillisina, poikkeuksena jatkuva hakkaavat limaiset yskäkohtaukset öisin :/ Päivisin oireita ei juurikaan ollut ja koirat olivat virkeitä, leikkisiä sekä omasivat hyvät ruokahalut.  Omaa turhautumista kävin purkamassa Miran (Milarzin kennel) kanssa kuntosalin jumpassa ja metsälenkeillä..

 
Mira valmiina sauvomaan sateeseen


Agilityn alkeiskurssi ( www.agilitynlumoa.com )
Ipanan (Marmalade`s Key Of Dreams) kera ilmoittauduin alkeiskurssille... Tämä neiti onkin keskimmäisenä saanut "kasvaa siinä sivussa", joten nyt ajattelin ottaa hieman ns. laatuaikaa tytön kanssa.Nopsasti tuo asiat hokasi, ihan kuin sen kanssa olisi jotain pohjia jo tehty agin saralla... 
Myöhemmin olisi tarkoitusta jatkaa myös "Hipsun" (Marmalade`s Indian Dream) kanssa siitä, mihin viimeksi jäätiin... Aikanaan myös "Körmy" (Marmalade`s Lord Of Dreams) pääsee tutustumaan agilityn ihmeelliseen maailmaan.
Mitään kisatykkejä näistä tytöistä tuskin tulee (ainakaan itselleni),  mutta kunhan harrastellaan omaksi iloksi ;) Toki, jos joku "varakuski" löytyy eli jollain on kiinnostusta enemmänkin agilitya tai tokoa kohtaan, niin ilomielin lainaan näitä tyttöjä vaikka kisakentille saakka ja osallistun treenien kustannuksiin!

Ipana seuraa tarkkana kurssikaverin suorituksia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti