sunnuntai 4. syyskuuta 2016

03.09.2016 Luige - Eesti

Miliisin kennel

Messuja ja hiilukoita
Torstaina aamuyöstä suunnistelin kohti Jämsää ja FinnMETKOa - jossa aamupäivä kului töiden merkeissä.
Äiti-tytär posetus kesken messukiireiden ;)

Tampereella nääs...
Illaksi suunnistelin kotia kohti poiketen Tampereella nääs. Kesken messutohinoiden löysin itseni Tampereen rautatieaseman edestä parkista odotellen itäsuomen vieraita. Melina oli jälleen matkalla kohti länttä kera Ukkon (Miliisin Lurzus Mc' Tudor) ja Kaisun Saagan (Miliisin Malia Mc' Tudor). Olin lahjakkaasti sekoittanut tällä viikolla sekä työ- että koirakalenterin, mutta onneksi on todella hyviä yhteistyökumppaneita, työntekijöitä sekä kasvattienomistajia että tästäkin kaaoksesta selvittiin ;) Kiitos kaikille, jotka tavalla tai toisella auttoivat viikosta selviämiseen!! Olen Teille paljosta velkaa <3

02.09.2016 Perjantai
Niinhän sitä taasen oltiin LänsiTerminaalissa Melinan ja hiilukoitten kanssa odottelemassa laivaan pääsyä..
Aina jotain pitää tapahtua, mutta tämä perjantai oli kyllä todella haastava... Heti satamassa selvisi, että maksetut laivaliput olivat jostain syystä peruttu... Onneksi laivassa oli tilaa ja päästiin sekaan :)

Olin Booking.comin kautta ottanut hotellin puolihuolimattomasti ja yritin kirjata meitä sitkeästi sisään vanhaan tuttuun Pirita Span.. kunnes selvisi, että olin tehnyt buukkauksen ihan toiseen Pirita Beach Apartments & Spa hotelliin... No, melkein sama kuiteskii ;P Koirien hotellimaksu oli 25eur/yö ja se tuntui aikas kovalta hinnalta. Muuten palvelu oli erinomaista ja hyvällä englanninkielellä.

Pirita Beach Apartments & Spa

Heti astuessani sisään aloin voimaan pahoin... Migreeni puski päälle todella lujaa, enkä kyennyt kävelemään suoraan käytävällä. Miten voikaan tällainen sisustus vaikuttaa ihmisen tasapainoelimeen :O

Käytävä
Sisääntuloaula ei suuren suuri ollut. Askelmat ja pyörätuolille tarkoitettu luiskaei  juurikaan erottunut matosta.

Sisääntulo aula

Huoneet oli juuri remontoitu- todella siistit ja positiivinen yllätys käytävästä johtuvan alkujärkytyksen jälkeen. Ikävä kyllä käytäviä sisustanut persoona oli päässyt vaikuttamaan myös kylpyhuoneiden sisustukseen..
käytävä ja kylpyhuone

Hotellista pääsi suoraan hiekkarannalle. Ranta oli mahtava, tosin lähes jokapaikassa oli koirien ulkoilutuskieltoja - myös hotellin edustalla ja parkkipaikalla. Tämä olisi varmasti kesällä upea paikka viettää koiratonta lomaa!

Ranta

Huone oli siisti ja juuri remontoitu

Perjantai-iltapäivä kului vanhassa kaupungissa koirien kanssa seikkaillen.

Kahvilla

Old Town of Tallinn

03.09.2016 Lauantai
Aamulla olisi ollut hyvin aikaa nukkua pitkään, mutta oltiin heti yhdeksän jälkeen näyttelyalueella... Siinä se aika kuui kehiä seuraten ja välillä vilkuiltiin taivaalle huolestuneena. Sadepilviä alkoi kasaantumaan taivaanrantaan.
03.09.2016 Luige

Päivän päätteeksi saatiin se mitä oltiin tultu hakemaankin eli molemmat koirat saivat sertinsä ja Ukko leipoutui myös Eestin Valioksi.


03.09.2016 Luige - Eesti
Lancashire Heeler
Tuomari: Gabriela Ridarcikova

ROP, PU-1, SERT (EE Mva.)
Miliisin Lurzus Mc' Tudor

om. Melina Lappalainen

VSP, PN-1, ROP-JUN, JUN-SERT
Miliisin Malia Mc' Tudor

om. Kaisu Pouhula

ROP & VSP, ROP JUN

Heti 1-ryhmän jälkeen lähdettiin satamaa kohti, sillä sade oli alkanut ja sitä vettä tuli sitten kunnolla. Aikaa oli, niin poikettiin Ülemiste-keskukseen syömään ja kiertelemään kauppoihin.Suomeen päästyä pudotin Melinan ja Ukkon messukeskuksen Holiday Inn yöks, sillä juna lähti vasta sunnuntai-aamuna. Me Saagan kanssa jatkettiin matkaa kotia kohti, sillä Saaga jäi viikoksi meille kylään ;)

**Kiitos Pirkko pentujen ja kotilauman hyvästä hoidosta <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti