tiistai 16. elokuuta 2016

13-14.8.2016 Tarto - Eesti

Miliisin kennel  I  www.miliisin.com

Elämme kiireisiä aikoja...
Viikko 32 oli kalenterissani sellaista hullun-myllyä, että meinasi mennät vellit ja puurot sekaisin... Sitä kun ei osaa sanoa "Ei" ja haluaa olla itse jokaisessa asiassa mukana... Työprojekti painoi päälle pahasti, kun viimein päästiin suunnittelu- ja työstövaiheesta konkreettisesti "paiskimaankin hommia"... Soppaa sekotti pahasti se, että hommien paiskiminen tapahtui Hollannin päässä, kun tähän saakka suunnittelu ja työstövaihetta on pystynyt tehdä ihan vaikka kotoa käsin..

Työntekemisen iloa
Olin sekoittanut kalenterini päivämäärissä, mutta onneksi Katriina muistutteli myös viikonlopusta... Ei auttanut kuin ottaa lento kotiin suunniteltua aikaisemmin... Hollantiin palailen taas kuun vaihteessa..

Sinisin siivin yöksi kotiin
11.08.2016 Torstai
Lento oli torstai-iltana klo 22 jälkeen vasta Helsinki-Vantaan kentäöllä ja mietinkin miten pääsen kotiin. En ole tottunut käyttämään julkista liikennettä... Sinänsä itse liikkuminen ei ole niissä ongelma, vaan se reittien löytäminen! Meri- ja lentoliikenteessä olen kuin kala vedessä ja niiden reittien suunnittelu on kuin toinen luontoni, mutta juna ja linja-autoliikenne on täyttä hepreaa!!! Miten ihminen voikin olla niin avuton niiden kanssa!
Ei auttanut kuin huudattaa avunpyyntöä FBn kautta ja kokeilla onneaan. Onneksi Teemu lupautui kuskiksi ja pelasti päiväni - Suurkiitos!! Yöllä olinkin kotona ja pikaisesti koirien moikkaus ja pakkaus aamua varten ja nukkumaan...


12.08.2016 Perjantai
Aamulla nappasin Ladyn (Miliisin Lady Mc'Pheen) kyytiini ja suunnistelin auton vaihtoon Poriin josta matka jatkui Forssan ABC, jossa Katriina hyppäisi kyytiin tipsujen kera. Tällä kertaa olin varannut laivan vasta 10:30 lähteväksi, joten tuntui että oli ruhtinaallisesti aikaa!

Kaunis aamu sateen jälkeen...

Porissa paistoi aurinko

Tallinnan päässä käytiin ensimmäiseksi shoppailemassa koirille ruokaa ja sitten auton nokka kohden Tarttoa.
Syömässä poikettiin vanhassa tutussa tuulimyllyssä :)

Adavere Tuulik

Tällä kertaa hotellina oli Tartussa sijaitseva opiskelijoiden harjoitushotelli, ja tykkäsin kovin :)
Huoneet oli siistit ja tilavat. Hotelli rauhallinen sekä erinomaisessa paikassa koiria ajatellen.
Kauaa ei tarvinnut Nuggu-Mattia odotella. Sen verran viikon hulinat painoivat päälle, että univelkojen kuittaamiseksi meni tämä viikonloppu...

Tartu Kutsehariduskeskukse Hotell

13.08.2016 Lauantai
Aamiaisella hotellilla törmättiinkin taasen jo Latvia viikonlopulta tuttuun Marja Pirttimäkeen, joka oli saapunut junnunarttunsa kanssa viimeisen junnusertin koitokseen :)
Aamiaisen jälkeen suunnisteltiin ajoissa näyttelypaikalle sillä heelerit olikin ennen tipsuja.  Kehä oli nopeasti ohi ja yllätykseksi Lady (Miliisin Lady Mc'Phee) nappasi ROPn ja SERTin :)


13.08.2016 ROP, PN-1, SERT
Katriinan tipsut nappasivat myös päävoitot eli ROP ja VSP-sijoitukset. Isoista kehistä ei sitten tullutkaan muuta kuin "lämmintä kättä" ;) Matkalla hotellille käytiin syömässä jonka jälkeen suoraan nukkumaan... päivä oli ollut pitkä.

14.08.2016 Sunnuntai
Aamu aukesi sateisena... ajoissa näyttelypaikalle ja sitten käytiinkin kierros museon mailla.

Eesti Põllumajandusmuuseum.

Tällä kertaa tipsut olivsat ennen heelereitä ja onneksi sadekin väistyi juuri ennen kehien alkua.

2xROP Neiti Pö'Hee <3

Sunnuntai meni Katriinalla putkeen ja jälleen Katriinan koirat olivat ROP sekä VSP. Päivän päälle nuoriherra Rokki sitten huikeesti vielä 9-ryhmän RYP-2!! Onnea!! Muille tulikin isoista kehistä jälleen vain lämmintä kättä..

RYP-2

Kehien jälkeen suunnisteltiin laivalle pikkuhiljaa, kiirettä ei ollut sillä liput olivat viimeiseen laivaan eli 22:30 Tallinkille ;) Nappasin Tallinnan päästä pitkästä aikaa myös Hanna-Marian hoivista Lurjuksen (Miliisin Lurjuz Mc' Tudor) kyytiini, sillä olin varannut pojalle seuraavalle viikolle silmäpeilauksen :) Oli kyllä ihana saadsa poika pitkästä aikaa kotona käymään <3  Aamuyöstä olinkin kotona vasta klo 04:00 ja muutaman tunnin unien jälkeen sainkin "uudet silmät" päähän ja oli aika aloittaa uus työviikko ;)

*** Kiitos tyttärelle Victorialle kotilauman hoitamisesta ja talovahtina olemisesta <3

***
Hektinen viikko alkoi purkautua heti maanantai-aamuna ja pahasti ruuhkautui e-mail sekä puhelin - pahoittelen, etten ehtinyt vastaamaan kaikille normaali nopeudella... Pääsen ruotuun ja järjestykseen jälleen pikkuhiljaa, kunnes taas on kaaos valmis ;) 
Parhaiten kannattaa tavoitella e-maililla, vastailen heti kun aikataulu antaa myöden! 


18v yrittäjänä
 15.08.1998 - 15.08.2016
Yrittäjänä olemisen iloja ja suruja on tullut vietettyä jo 18 vuotta ja päivääkään en vaihtaisi pois.
Tunnustan, että joskus on ollut päiviä jolloin on ollut ajatuksia lyödä hanskat pöytään - mutta onneksi ne ovat olleet ohikiitäviä hetkiä ;) 
Yrittämisen suurin ilo on, että voin ajatella tekeväni tänään tätä ja huomenna jotain muuta!

Isa Merikallion viisaissa ajatuksissa kiteytyy oma työmoraalini ja intohimoni tekemistä kohtaan:

"Ennakko-odotukset asioista vähentävät onnellisuutta riippumatta siitä, täyttyvätkö odotukset vai eivät. Jos odotat palkankorotusta, etkä saa sitä, motivaatiosi laskee reilusti. Jos taas saat sen mitä odotit, et ylläty positiivisesti. Jos olet keskittynyt tekemään työsi juuri tänään mahdollisimman hyvin, tunnet itsesi tyytyväiseksi miettimättä sen enempää mahdollista palkankorotusta."
— Isa Merikallio"Oivallisen hyvä ja oikea työ voikin olla juuri se, johon kuuluu puuduttavia rutiineja, epävarmuutta, sopeutumista ja pettymyksiä. Ne kasvattavat paljon enemmän kuin "itsensä toteuttaminen" pyrkimällä eroon mielipahasta."
— Yritysjohdon valmentaja Isa Merikallio

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti