sunnuntai 8. toukokuuta 2016

8.5.2016 Harjavalta

Lancashire Heeler:

>>KUVAGALLERIA<<

Harjavallan näyttelyyn olinkin ilmoittanut ison liudan heelereitä menossa mukana mm. Lady (Miliisin Lady Mc'Phee) , Lumi (Miliisin Lumina Mc'Tudor) , Lurjuz (Miliisin Lurjuz Mc'Tudor) , Justiina (Miliisin Maia Mc'Tudor) ja lisäksi oli ilmoitettu Hessu (Miliisin Maddox Mc'Tudor) sekä Hippu (Marmalade's Indian Dream) ... Myös Ipana (Marmalade´s Key Of Dreams) oli ilmoitettu. Ipanalla oli todella paha karvalähtö menneillään joten jätin sen esittämättä.

Myös meidän Vääpeli Körmyn (Marmalade´s Lord Of Dreams) poika Daamin Piiparinen oli ilmoitettu pentuluokkaan ja sainkin kunnian esittää pojan :) Näyttelyhihnaan tottumattomuuttaan hieman poika kiukutteli, mutta liikkui kuitenkin rotunsa parhaaksi pennuksi ;) Onnea omistajalle sekä kasvattajalle!

Daamin Piiparisen kanssa totutellaan ennen kehää...
ROP-Pentu: Daamin Piiparinen

Juniorluokkaan oli ilmoitettu ensikertalaiseksi Hessu, joka oli emäntänsä kanssa kehässä. Tuomarin makuun hieman "ronski" ja sai EHn ollen luokassaan toinen. Mutta lisää kehätreeniä ja hyvä tulee :)

HessuHessu

Nuorten luokassa sain esittää Jonen uroksen Pasin (Pull Moon Bardarbunga) ja tämä herra sijoittuikin paras uros 2 saaden vara-sertin - Onnea Jone ja Pasi sekä kasvattaja Heta :)

NUO ERI-1,SA,PU-2,vara-SERT: Pasi
Pull Moon Bardabunga

Avoimessa luokkassa ensi kertaa Lurjuz sijoittui hienosti paras uros 3 Hanna-Marian handlatessa :)

Lurjuz

Lady esiintyi hienosti avoimessa luokassa lopulta voittaen luokkansa ja ollen myös paras narttu 4!

AVO ERI-1,SA,PN-4: Lady

Myös Lumi pyörähti Tiinan kanssa avoimessa luokassa ollen omassa luokassaan 3 saaden ERIn :)

LumiJuniorluokan nartuissa olikin meidän iki-ihana Justiina aloittelemassa näyttely uraansa... ja huikean aloituksen tekikin ottaen ROP-sijan 20 heelerin joukosta - MAHTAVAA, tästä on hyvä jatkaa :) Kiitos Susanna, että toit tytön pelipaikalle ja handlasit tytön paras narttu-luokassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti