keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Cruft's 2016

Cruft's 2016 
> KUVAGALLERIA
>> 2015 >> 2014 >> 2013 >> 2012 >> 2010 >> 2008

Tällä kertaa reissuun lähti Jenna australian silkkiterriereiden kera, Mirka parson russel terriereiden kera ja Hanna-Maria handlaamaan Lurjuzta (Miliisin Lurjuz Mc'Tudor). Lisäksi olin lupautunut viemään Englantiin Kikka Korjulan kasvatin ihanan corgi-vaavin Maceyn sekä Tarja Peltolan corgi-uroksen Zukun. Paluu matkalla tulisi Kikka Korjulalle corgi-uros englannista. Alunperin kyydissä piti tulla myös Petra, mutta Petra teki fixun vedon ja tuli lentämällä englantiin ja jätti parson narttunsa Lurun Mirkan hoiviin ;)

Autossa siis oli 4 ihmistä ja 7 koiraa mennessä ja paluumatkalla 6 koiraa :)

06.03.2016 Sunnuntai
Illalla Hanna-Maria saapui Tallinnasta ja poimin kyytiini Länsiterminaalista kotiin lähtiessäni GoExpo-messuilta.

07.03.2016 Maanantai
Tarja toi jo iltapäivällä Zukun meille pakattavaksi autoon ja illalla treffattiin muu gängi Viking Line satamassa.
Olin jo valmiiksi pakannut häkit kaikille koirille autoon, joten itse autoon laitto sujui helposti.

Etu ja takapenkin kuorot lähtö tunnelmissa
Laivalla oli kaksi hyttiä ja hyvin nuo koirat asettuivat hytteihin. Kävin pikaisesti syömässä ja sitten nukkumaan,e ttä jaksoi aamulla ajella kohti etelää...

Zuku
Ihana pikku Macey viihdytti laivan hytissä niin itseään kuin meitäkin <3
Pikku-Macey
08.03.2016 Tiistai
Aamulla laivasta päästyä käytiin jo tuttuun tapaan Kungens Kurvassa Scandic hotellissa aamiaisella.
Rusnaan aamiaisen jälkeen matka jatkui kohti etelää... Noin parikymmentä kilometriä Hampurista Bremenin suuntaan otimme huoneet tutusta Hollenstedtista. Hyvin meidän "matkalauma" (Zuku, Lurjuz ja pikku-Macey) asettuivat huoneeseen :)

Saksanmaalla


09.03.2016 Keskiviikko
Ajelua kohti Ranskan Calaista halki Belgian, Hollannin... Tarkoitus oli mennä eurotunnelilla ylitse, mutta viime hetkellä tein päätöksen mennä lautalla jo edullisuuden merkeissä. Onneksi päädyin tähän, sillä sain kuulla että Eurotunneli on molempiin suuntiin tukossa usean tunnin ajalta. Dunkirkissa vastaavasti ei ollut jonoa ollenkaan!

Maidstone Servicessä meitä olikin jo vastassa Jo Lovell jolle jätimme corgi-uroksen Zukun.
Seuraavaksi olikin treffit Roslyn Ellwoodin kanssa. Treffi paikaksi olimme sopineet Hallmark Hotell Bar Hill parkkipaikan. Harmillisesti Ros itse ei päässyt pentua hakemaan, mutta hänen miehensä Barry onneksi pääsi tulemaan. Rosin tapaisin lauantaina näyttelyssä, jolloin corgi-uros Callum tulisi kyytiimme.
Sitten pääsimmekin jo matkaan kohti omaa hotellia ja asettumaan taloksi Days Inn Hotell Leicester.

10.03.2016 Torstai
Aamulla pakkasimme silkit Jennan kanssa autoon ja suuntasimme Cruft'siin.
Mirka ja Hanna-Maria jäivät viettämään päivää hotellille ja hyvin tuo Lurjuz näytti nauttivan vapaapäivästään englannissa ;)
Cruft's valmistautuminen
Sillä aikaa Jenna tyhjensi koko pöydän sekä ROP että VSP.
Onnea Jenna ja silkit!!
Pet Pursuit - Jenna Timonen


Mä vastaavasti kuyluttelin päiväni shoppailen :)

Näillä opeilla taasen ajelua Englannissa

Ihana :)
11.03.2016 Perjantai
Meillä kellään ei ollut perjantaina koiria kehässä ja alunperin mietittiin lähteä käymään Birminghamissa, mutta loppujen lopuksi lösyimme itsemme jälleen kerran Cruft's hulinasta ja shoppailujen ihmeellisestä maailmasta ;)
Petra oli saapunut lentämällä maahan ja nouti Lurun itselleen :)

12.03.2016 Lauantai
Heelerit ja corgit kehässä... Menestystä ei tullut, mutta eipä sitä odotettukaan - kokemus jo sinällään oli osallistua taasen ;) Hanna-Maria handlasi Lurjuksen hienosti. Kerrankinnb sain keskittyä vain seurusteluun ja kehän seurantaan ilman murhetta siitä, että olisi koiria handlattavana. Joskus näinkin päin..

Heelerit kehässä

Miliisin Lurjuz Mc'Tudor handled by Hanna-Maria

HandBook


13.03.2016 Sunnuntai
Niin saavuttiin sunnuntaihin ja olikin jo parsoneiden vuoro. Näin pitkästä aikaa myös parson neidin Lumin, jonka Petra viime vuotisella Cruft's reissullani lähetti kyydissäniuuteen kotimaahanssa irlantiin Janine & Patrick Doonerille. Tällä kertaa Petra saikin kunnian handlata Lumi Cruft'sissa ja hienosti tuo menikin!

Mirka ja LukaLumi kasvattajansa Petran kera


Kehien jälkeen olikin vielä heisimatolääkitykset, joka maksoi 10puntaa/koira. Ja viimein pitkän päivän päälle päästiinkin matkaan kotia kohti. Tällä kertaa valitsimme Eurotunnelin joka nopeuttaisi muutamalla tunnilla kotimatkaa, jossa olikin poikkeuksellisesti aiempiin vuosiin verraten laitettu myös paluumatkalle koiramaksu (18puntaa/koira).
Eurotunnel
14.03.2016 Maanantai 
Meillä oli hyvin aikaa iltalaivaan, joten Ruotsin Jönkopingissä poikkesimme pikaisesti A6 ostoskeskuksessa jälleen. Pysähdyimme myös kuvaamaan koiria Vatterledenissa.
Viking Linen iltalaivalle päästyä kävin syömässä ja suihkun kautta sänkyyn - kylläpä uni maittoi pitkän ajon päälle :)

Ansaittu illallinenLurjuz & Callum laivanhytissä
15.03.2016 Tiistai
Aamulla suunnistelin Helsinkiin Länsiterminaaliin, josta Hanna-Maria jatkoi matkaa kohti Tallinnaa Lurjuksen kera ja Petra saapui noutamaan Lurun ja Jennakin noudettiin koirineen. Kotona sitten huomasinkin, että Mirkan Luru oli viihdyttänyt itseään kameran jalalla, joka oli ajomatkalla olut sen häkin vieressä ;) Jo menomatkalla poika oli silpunnut häkinpäällisen :P

Syöty kameranjalka


Kiitos reissulaisille aivan mahtavasta matkasta. Ens vuonna taidankin (taasen) luvata itselleni mennä lentämällä....saas nähdä miten käy ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti