perjantai 18. joulukuuta 2015

11-13.12.2015 Amsterdam

Jo vuosia olen jahkannut lähtöä Amsterdamin Winneriin, mutta aina se on ollut päällekkäin jonkun muun menon kanssa... Tällä kertaa Ruotsin Winner sai jäädä listalta pois tämän tieltä..

Tiistaina nappasin Katriinan Forssasta kyytiin Adin (Miliisin Trans-Am) ja Minnin (Vanessan Khatrin) kera ja suuntasimme Läsniterminaaliin, josta kyytiin tuli vielä Hanna-Maria Lurjuksen (Miliisin Lurjuz Mc'Tudor) sekä Extremen (Hanna-Marian oman pinseri) kera. Suunnaksi Turun satama ja kehä kolmosen nurkilta vielä Reijosen Susannan ja Mikan tuoma Justiina (Miliisin Maia Mc'Tudor) kyytiin ja näin oli emä ja lapset kyydissä, sillä olin jo kotona pakannut pitkästä aikaa Lurjuksen ja Justiinan emän Ipanan (Marmalade's Key Of Dreams) mukaani  :)

Länsiterminaali
08.12.2015 Tiistai iltalaivalla Turusta - Tukholmaan.
Syöminkejen jälkeen saikin siirtyä untenmaille hyttiin.

JouluBuffet
09.12.2015 Keskiviiikko
Aamulla suunnisteltiin ensimmäiseksi jo totuttuun tapaan Kungens Kurvan Scandiciin aamiaiselle, josta matka jatkui kohti etelää. Koska ei ollut kiirettä, tehtiin pikainen kierros Jönköpingin A6 ostoskeskuksessa.

Hanna-Maria, Extreme ja heelerit Malmön nurkilla tauolla

Illalla pysähdyimme tuttuun tapaan Hampurista Bremenin suuntaan 20km moottoribahn 1 varrella Motel Rastätte Hollenstedt - aina yhtä edullinen, eikä erillisiä koiramaksuja :) 

10.12.2015 Torstai 
Aamulla aikaseen jatkettiin matkaa ja ehdimme jo puolilta päivin Amsterdamiin punaisten lyhtyjen alueelle De Wallen. Iltapäivä kuluikin rattoisasti kierrellen ja ihastellen kaupunkia. Kello 16 aikaan alkoi paikallinen poliisi nostaa turvatasoa siihen malliin, että syömisen jälkeen katsoimme parhaaksi lähteä hotellille.

De Wallen - punaiset lyhdyt Amsterdam
Hotelli oli varattu Utrechtista Hotel Mitland, joka Booking.com kautta osoittautui edullisimmaksi ja sain siihen vielä Genius-hinnan joka oli kolmelta yöltä / kahden hengen huoneista 525eur. Missään vaiheessa meille ei tullut tietoa siitä, että hotelli pidättäisi 950eur. katevarauksen koko viipymisen ajalta huoneista riippumatta siitä, onko huone saapuessa maksettu vai ei... Täytyy sanoa, että missään en ole moiseen (mielestäni kohtuuttomaan) katevaraukseen törmännyt. Tästä annoinkin palautetta sekä hotellille, että Booking.comille.
Anyway, hotellivirkailija hoiti työnsä erinomaisesti vaikkei asialle voinutkaan mitään. Ikävä kyllä saavuimme hotelliin vasta klo 19, joten maksuton peruutus oli päättynyt juuri tuntia ennen.
Tässä hotellissa oli myös koirahinta 16eur./koira/yö. Muuten hotelli oli erinomainen ja rauhallinen, sijaitsi puiston katveessa. Parkkipaikka oli maksullinen 8eur./pvä - ja ainakin meillä oli iltaisin vaikeuksia löytää parkkitilaa. Sitä en osaa sanoa, mihin auton olisi saanut ajaa - jos se ei olisi suljetulle pihalle mahtunut... Aamiainen oli erillishintaan 16eur/aamu, mutta aikaisesta lähdöstä johtuen emme tätä ottaneet joten aamiaisen laatua en osaa sanoa. Lauantai-iltana ravintolassa Hanna-Maria sai virheellisen aterian, joka kyllä saatiin oikeaksi huomautuksen jälkeen.
Kaikesta huolimatta erinomaisesta henkilökunnasta ja rauhallisesta sijainnista ja siisteydestä huolimatta, mielestäni katevaraus ja puutteellinen parkkitila ovat itselleni sen verran isot miinukset, etten kyseistä hotellia tule toiste käyttämään. Vastaavasti Utrechtin Harmelenissa sijaitseva Hotelli Het Wapen Van Harmelen, jossa yövyimme syyskuussa oli todella hyvä hinta-laatusuhde ja aivan ihana isäntäperhe. Suosittelen lämpimästi!

10.12.2015 Perjantai Holland Cup
Perjantain aamusta oli herätys heti klo 5 pintaan paikallista aikaa, josta syystä emme ottaneet aamiaista. Vettä satoi koko aamun. Itse RAI messuhalliin oli helppo suunistella moottoritietä ja Amsterdamin kehää pitkin, mutta siihen ne helppoudet loppuikin. Siellä täällä oli opasteita koirien sisäänpääsylle, mutta ne kulkivat messukeskuksen pihojen sekä parkkihallien läpi. Liikenneohjaus oli todella puutteellista eikä liikenteenohjauksesta vastaavat toimitsijatkaan tuntuneet tietävän juuri mitään. Aikataulu hieman painoi päälle, sillä meidän kehät olivat heti aamusti. Loppujen lopuksi löysimme perille omaan halliin nro 8. 

Perjantaipäivä oli pitkä, muutta se kannatti - Adi saavutti isossa kehässä BIS-Veteraani 3 sijan!
Myös Lurjus ja Hanna-Maria tekivät isossa kehässä hienon pyörähdyksen :)

11-12.12.2015 Amsterdam Winner
Lauantai ja sunnuntai kului kokonaan näyttelyssä ja sunnuntaina heti kehien jälkeen lähdettiinkin ajelemaan kotia kohti hyvissä ajoin. Sunnuntaina Lurjuz oli PU-2 ja sai vara-sertin, joka vahvistunee aikanaan SERTiksi ja koskapa on kyse Winner sertistä, niin se tulee tuplana. Näin ollen sekä Lurjuksella, että Ipanalla on 3 hollannin sertiä kassassa. Nyt vain odottelemaan sitä Lurjuksen 27kk ikää ja viimeistä sertiä täältä ;)

Amsterdam Winner 12-13.12.2015
Hanna-Maria ja Extreme
Justiina (Miliisin Maia Mc'Tudor) pudotti viikonloppuna kulmurinsa, mutta jaksoi hyvin esiintyä reippaasti niin Hollannin Cupissa kuin Amsterdam Winnerissä, ollen molemmissa ROP-pentu.

Miliisin Maia Mc'Tudor

Miliisin Maia Mc'Tudor ja tuomari Elina Haapaniemi

Ruokatarjonta oli mahtavaa - tästä pitäisi ottaa oppia meilläkin!
Ruoka tarjontaa
Adi (Miliisin Trans-Am) se paranee vain vanhetessaan. Reissuhan oli Adin syntymäpäiväreissu, sillä tämä parhaassa iässään oleva herra täyttyi 14.12.2015 10-vuotta. Onnea Adi ja pitkää ikää!
Onnea Katriina, huikea vuoden lopetus!!

Miliisin Trans-Am BIS-VET 3 ja BIS-VET 2
Kotimatkaa tehtiin läpi yön ja maanantai aamuksi 14.12.2015 laivaan Tukholmasta Turkuun, jossa saikin nukkua heti univelat pois.

Justiina matkustaa laivalla kotiin


Mestari Adi rentoutuu laivan hytissä

Turusta ajettiin Helsinkiin, josta Hanna-Maria jatkoi laivalla Tallinaan Lurjuksen ja Extremen kanssa, Reijosen poppoo oli Justiinaa vastassa ja Katriinakin lähti tipsujen kera kohti kotia. Me siis Ipanan kanssa suunnisteltiin kohti Poria :)


Kiitos kaikille FBssä menossa mukana olleille! Tämä oli huikea vuosi ja vielä huikeampi vuoden päätös ja siirryn nyt itse määrittelemättömälle näyttelytauolle toviksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti