maanantai 8. kesäkuuta 2015

07.06.2015 Mynämäki

Oli lähes outoa lähteä näyttelyyn ihan lähelle ja sai vielä nukkua pitkään, eikä ollut koiriakaan matkassa kuin yksi heeler... Kokoajan oli tunne, että jotain on unohtunut ;)

Körmy lämmitteli Reetan sylissä ennen kehää..

Lancashire Heeler
Kehät alkoivat vasta n yhden aikaan, mutta oltiin hyvissä ajoissa ennen kymmenntä pelipaikalla. Ajattelin ottaa tämän kerran oikein pitkän kaavan mukaan, että ehdin saamaan Körmyn (Marmalade´s Lord Of Dreams) "hanskaan" ja liikkeet vetreytettyä. Tällä kertaa päätin myös, että poika ei saa tehdä tuttavuutta tyttöjen kera ennen kehää - koskapa ne hormoonit vaikuttaa niin kovin herkästi pojan eturauhaseen ja sitä kautta takaliikkeisiin kehässä...
Näitä EHn arvosteluita on nyt ihan tarpeeksi naisten takia haettu, joten tällä kertaa panostettiin oikein asiaan - ja arvatkaapa mitä... Se kannatti!! Iloiseksi yllätykseksi poika liikkui kivasti ja esiintyi maltillisesti (virta oli saatu säädettyä kohdilleen siis;)) ja se sijoittuikin ROPiksi ja sai SERTinsä!! 

Nyt siis saadaan jättää suomen kehät rauhaansa - sillä parasta aikaa odotamme Puolan ja Latvian valiotittelin vahvistusta, jonka jälkeen poika on myös Suomen valio. Toki silloin tällöin poikkeamme jossainpäin kehissä vielä, mutta keskitymme jälleen ulkomaalaisiin enemmän ;)

ROP Vääpeli Körmy
Tiibetinspanielit
Tipsuissa Suski oli ottanut Lempin (Miliisin Ne-Fthys) ja Jonen (Ziestan Indigo) matkaansa ja Lempi olikin ROP-Veteraani - Onnea Suskille ja Lempille :)

Venäjäntoyt 
Aria oli saapunut jo arvokkaasti harmaantuneen herran Poujoun (Miliisin ZaBfaar) ja pikku-prinsessan Marthan (Vlast' Ognia Zhelezhnaya Logika) kanssa toitsukehään. Tällä kertaa toitsuissa kaikki sai EHn.

Miliisin ZaBfaar

Martha kehässä Arian kanssaPäivä oli todella kylmä ja tuulinen ja heti kehien jälkeen lähdettiin kotia kohti toivoen, ettei koirat olisi vilustuneet!


Voittajan on helppo hymyillä ;)
Päivän päälle oltiin sovittu heeler-treffit Harjavaltaan - joten pikainen vaatteiden vaihto ja heeler-tytöt kotoa matkaan ja auton konepelti kohti Hiittenharjua! Mahtavan viikonlopun päälle maittoikin sauna <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti