maanantai 23. helmikuuta 2015

22.02.2015 Tuusniemi

>> Tuusniemi 2013 >> Tuusniemi 2011 >> Tuusniemi 2009

Aamuyöstä lähdettiin ajelemaan kohti itäsuomee ja Kullaalta hyppäs kyytiin Mira toitsujen kera.. Seuraava etappi olikin Lahdesjärven ABC kello 5, josta tuli kyytiin Katriina ja "Adi" ja loppujen lopuks Orituvan ABCltä Anne venäjäntuonti toitsujeni "Ulan" ja "Taon" kera....
Sää oli muuttunut todella haastavaksi räntäsateeksi, mutta autossa oli tästä huolimatta leppoisa tunnelma ;) Perille ehdittiin hyvin säästä riippumatta.

Tiibetinspanieli (tuomari Inese Pablaka)
Ensimmäiseksi kehään joutuikin juniorluokkaan "Jäbä" (Miliisin Dadi-Bongos), joka oli kovin hoikassa kunnossa nuoresta iästä johtuen. Viime hetkellä Mira huomasi, että poika oli opetettu myös istumaan makupalalle, joten pikainen muistinvirkistys seisomisesta ja kehään. Hyvin poika loppujen lopuksi esiintyi, vaikka kokemus puuttuikin :) Tarvitsee kuitenkin vielä massaa, joten ollaan tyytyväisiä arvosteluun!

"Adi" (Miliisin Trans-Am)  mennä porskutteli tuttuun tapaan voittaen veteraani-luokan ja ollen paras uros.

"Raksu" (Skylit Grags-Pa) esiintyi ensimmäistä kertaa myös suomessa kuten "Jäbä", ja kehäkäyttäytyminen on mallillaan. Oman olkapääkipuni vuoksi en esittänyt kehässä koiria, ja se ainakin "Raksun" kohdalla hieman kostautui - sillä tyttö kovin haeskeli kehänlaidan suuntaan vaikka pyrinkin pysymään piilossa ;) Kiitos Katriinalle tytön esittämisestä!

Miliisin Dadi-Bongos
*"Jäbä duunailee" Kankaanpäässä asustaen Miliisin X-Andr-An kanssa Pekka ja Gitte Kiviharjun hoivissa :)

*"Raksu" asustaa sijoituksessa Porissa Eija Rummukaisen hoivissa


ROP & ROP-VET Miliisin Trans-Am

*Onnea tätä kautta myös vielä "Adi" ja Katriina :) Ihanaa huomata, että jaksatte harrastaa näyttelyitä vieläkin vaikka kaikki on jo saavutettu ;)

Kiiramanna Victoria Federica
*Tuusniemellä tipsujen VSP oli Merjan pieni sievä narttu "Dödö". Onnea Merjalle tytön valioitumisesta!

Venäjäntoy (pitkäkarvainen) (tuomari Markku Kipinä)
Toitsuissa ei nuorisolle tullut erikoisempaa menestystä, mutta vanha rouva asteli reippaasti! Samainen tuomari Markku Kipinä antoi "Sanille" viimeisen sertin muotovalion arvoon (06.01.2007 Kajaani) ja linja piti. Kukaan muu toitsuista ei erinomaista saanutkan tänään.
Tulokset Tuusniemeltä >> 22.02.2015 Venäjäntoy

ROP-VET Miliisin ZaBrinah

Miliisin ZaBrinah

"Sani" ja "Adi" marssivatkin peräkkäin isoon kehään BIS-VETERAANEISSA, ja loppujen lopuksi "Adi" olikin BIS-veteraani 2.

BIS-VET 2 Miliisin Trans-Am

Kotimatkalla poikettiin Kuopiossa syömässä Miran äitin Lissun luona - maukasta oli, kiitos Lissu jälleen tarjoiluista! Väsynyt, mutta kylläinen porukka ajeli  kotiin rennon rempseässä tunnelmissa. Kiitos - Teidän kanssa on aina ilo reissata ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti