torstai 25. joulukuuta 2014

Merry Christmas

Rauhallista Joulun aikaa kaikille <3

Kiireinen jouluviikko kääntyi pikkuhiljaa rauhoittumisen puolelle... itse tosin kärsin todella kovasta flunssasta, joka iski päälle viime viikon informaatiotulvan ja näyttö- sekä kirjallisententin stressin päälle.

Vihdoin ja viimein saapui se kauan odotettu Puolan valiotitteli Hipulle. Tämä oli anottu jo yli vuosi sitten ja vaati loppujen lopuksi 6 x Puolan sertin ;) Ensimmäiset sertit saavutettiin jo 2012 sekä 2013 ja sitten vielä loppujen lopuksi nämä 2014 vuoden sertit. Näistä huolimatta titteli vaati vielä soiton paikalliselta ihmiseltä Puolan Kennelliittoon, jolloin saimme vastaukseksi että "anomus oli kadonnut", mutta nyt se on löytynyt e-mailien seasta... Hmmph...

PL CH
24.12.2014 JouluAatto
Synkkä ja sateinen syksy kääntyi aattona viimein lumeksi... ja sitähän tuli sitten kerralla ja kunnolla.
Pikainen käynti kotona työpäivän lomassa... oma piha oli saanut vahvan lumipeitteen ja koirat nauttivat :)



....  pihapatsaskin sai jälleen talviturkin päälleen ;)

Lumikuningatar

"Doing good to others is not duty. It is a joy for it increases your own health and happiness."

Oma jouluperinteeni on tehdä töitä -näin on aina ollut ja tulenee aina olemaan, mikäli itse saan päättää ;) Tytär lähti Jyväskylään viettämään Joulua, joten mikäs sen parempi hetki antaa toisille perheen kanssa yhteiseen aikaan... Näin ollen aaton aatto ja aatto kuluikin navetassa, ja koskapa joku oli tilannut "Valkean Joulun" ja päivän aikana lunta saatiin se 20cm, niin lypsyltä liikenevä aika kuluikin sitten traktorin kanssa, että maito-auto pääsi illaksi perille... Oma piha saikin aaton olla kolaamatta... se saatiin kolattua vasta Joulupäivänä ;)

23-24.12.2014

Aatto-iltana saunan jälkeen päivän kruunasi serkkupojan tekemä punaviini vuodelta 2013 - aivan ihanan tanniininen maku! Ja kun lähes 17 vuoden "kinkku tauon" jälkeen sain maistaa todella hyvää kinkkuakin, niin voiko päivä olla parempi.

Aatto-ilta
25.12.2014 JouluPäivä
Joulupäivä urkeni auringon sarastuksella ja mikä parasta, kuume alkaa olla väistynyt :)

Joulupäivä
Lignell&Piispanen: Lumoava appelsiini-suklaa glögi

Lumoava APPELSIINI-SUKLAA GLÖGI
Ihastuin kyseiseen glögiin viime vuonna, ja siitä tulikin kerta heitolla suosikki. Onneksi löytyi vielä varastosta ;) Glögistä löytyy juttua mm. Mirka Johanssonin blogista.


Meiltä täältä perämettiltä Teille kaikille oikein Rauhallista Joulun aikaa :)
<3 Whit Love from Körmy <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti