maanantai 8. joulukuuta 2014

06-07.12.2014 Helsinki


Suomen Kennelliitto

06.12.2014 Lauantai HELSINKI WINNER-14
Aamuyöstä aikaiseen suunnisteltiin tyttäremme Tia-Maria Victorian kera kohti Helsinkiä.
Olin lupautunut messariin töihin kehäsihteeriksi, joten ajoissa piti olla paikalla.
Onneksi heeler-pennut olivat heti klo 09:30 ja olin sopinut toimiston kanssa, että hoidan omat koirat alta pois ja menen sitten kehään töihin, joka alkaisi klo 10:00.
Sain myös puhuttua rotukehässä, että heeler-pennut otettaisiin heti alkajaisiki, sillä juuri ennen niitä olisi ollut muutama yksittäinen muu rotu. Omien koirien osalta tämä pikainen suunnitelman muutos ei ehkä ollut hyväksi, sillä mm. Lurjuz jota kotoisasti kutsutaan myös Jetroksi reagoi tähän pikaiseen kehään lähtöön hieman ujostellen... Ja tuomarimme Marianne Holmin mielestä (kuin myös itseni mielestä ;)) poika tarvitsi lisää kehä kokemusta. Vastaavasti Lady mennä porskutti kehässä reippaasti kuten emänsä ja esiintyi muutenkinmallikelpoisesti, mutta tyttö oli todella vaiheessa vielä tuomarin mielestä ;) Näin ollen Lurjuz oli PEK2 ja Lady PEK1 eikää kumpikaan saanut KPta.
Heti perään juoksinkin omaan kehääni pyörittämään Sara Nordinille kirjoittavana meillä olikin Virpi. Siinä se päivä kuluikin, kun vastaavasti tytär sekä Katriina hoitivat pentujengin sillä aikaa :)


Miliisin Lurjuz Mc'Tudor & Miliisin Lady Mc'Phee
Pentujengi yhteiskuvassa - molemmilla kaulassaan huivipannat, joista ne tunnisti helposti ;)

Miliisin Trans-Am
"Adi" ja Katriina mennä porskuttavat, ja jo ennen messaria pojalla olikin huhu-puheiden mukaan selkeä johto-asema Vuoden tipsu sekä vuoden Veteraani tipsu kisassa. .. Itse työskentelin viereisessä kehässä, mutta siitää huolimatta en nähnyt tämän parin kehä esiintymistä, onneksi Airilla oli kotikatsomo päällä ja sielä tuli reaaliaikaista tietoa pojan tuloksista. Onnea vielä "Aksu" ja Katriina, huikeasti ROP sekä ROP-VETERAANI!

Päivän päälle jäätiin vielä tsemppailemaan Katriinaa ja "Adia" ryhmiin, jonka jälkeen suunnisteltiin syömään Timpan ja Katriinan kera ja sitten suunnaksi Hämeenlinnan Cumulus, johon jäimme Victorian kanssa yöksi pentujen kanssa.

07.12.2014 Sunnuntai WINNER-2014
Aamulla ajoissa Katriinan nouto ja jälleen suunnistimme Helsinkiin. Tällä kertaa pentujengin tuomari oli hidas, joka aiheutti sen että heti yksilöarvostelun jälkeen jouduin jättämään Lurjuzen Annan hoiviin ja juoksemaan omaa kehää pyörittämään. Katriina handlasi "Ladyn" ROP-pennuksi ja Anna hienosti "Lurjuzen" VSP-pennuksi :)  Tällä kertaa tipsuissa "Adi" oli vastaavasti VET ERI/2.

ROP-PUPPY: Miliisin Lady Mc'Phee

VSP-PUPPY: Miliisin Lurjuz Mc'Tudor

Kiitos kaikille tutuille hauskasta viikonlopusta messarissa ja ennen kaikkea suurkiitos Katriina ja Victoria pentujengin holhoamisesta kehätyöskentelyni aikana. Kuin myös Kiitos Ossille "Ladyn" kotimatkasta takaisin Mikkeliin ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti