maanantai 22. syyskuuta 2014

MH-kuvaus Mäntsälä

20-21.09.2014 Lauantai - Sunnuntai
C-toimitsija


MH-kuvaus Mäntsälä (Suomen Lancashire Heeler-yhdistys ry)
Varhain aamuyöstä sumussa suunnistelin kotoa Mäntsälään tarkoituksena toimia MH-kuvauksessa C-toimitsijana. Autoon pakkasin lähtiessäni heeler-pojat Körmyn ja Lurjuksen lähinnä sen vuoksi, että isännän oli helpompi ollakotosalla tyttöjen (Ipanan ja Hipun) kera ja vastaavasti Lurjus saisi kokemusta maailmalla matkaamisesta sekä pääsisi pois emänsä helmoista... olisi siis aika katkaista napanuora ;)
 

9mm ja minä

Päivitys FB:ssä 20.09.2014 klo 12:47 
"Olen juossut viehettä karkuun ja ampunut neljä koiraa, olisin ampunut viidettäkin - mutta se livisti... Kuudes kymmenestä tähtäimess ja hirvee nälkä... Voiko nälkään kuolla?!?
@ MH-kuvaus, Mäntsälä"

Majoittauduin koirien kanssa Tuusulan Gustavelundiin, joka onkin tuttu paikka ennestään. Aikaisemmin en ole siellä koirien kanssa yöpynytkään ja huoneet ovatkin edullisia (62eur/yö standard huone). Lemmikkimaksu vastaavasti tuntui korkealta (30eur./huone/per yö).
Koska oli yhdestä yöstä kyse ja huoneen hinta oli edullinen, niin tämä majoitus sopi meille oikein hyvin. Hienosti täässä hotellissa järjestyy aina tarvittaessa aikainen sunnuntai-aamiainen, joten olin tyytyväinen tähän.
Lurjuz: "Hello World! First time in hotell.."
21.09.2014 Sunnuntai

Tästä se taas lähti pyhä-aamuna

"Ampuja väijyksissä" Kuva: Johanna Jokinen
Johannan kuvia MH-kuvauksesta löytyy lisää täältä >> MH-luonnekuvaus 20-21.09.2014 <<

Mäntsälän Koirakerho ry
Kiitos kaikille talkoolaisille ja toimitsijoille eritoten heeler-porukalle aktiivisesta osallistumisesta MH-kuvaukseen koirineen! Hauskaa oli ja toistenkin  olen käytettävissä!

**Ensi viikonloppu taasen kuluu koirien parissa sillä lauantaina olen MH-kuvauksessa Ikaalisissa c-toimitsijana ja sunnuntaina onkin vuorossa Liedossa Royal Caninin järjestämä Työkoiraseminaari :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti