maanantai 15. syyskuuta 2014

Liettun sertiä metsästämässä

13-14.09.2014 Liettua Vilna
>> KUVAGALLERIA <<
Viimeisiä hetkiä vietiin, että Körmy (Marmalade`s Lord Of Dreams) sai osallistua junior-luokkaan ja kilpailla siitää puuttuvasta Liettuan SERTistä. Vilnan (VSMB) sertinäyttelyyn pidennettiin ilmoittautumisaikaa, joka koitui sitten itselleni jaarittelun päätökseksi ja ilmoitin pojan matkaan.
Marika lupautui viimehetkillä reissukaveriksi oman junnu-uroksensa kanssa ja näin me siiis lähdetiin pyydystelemään kahta juniorvalio-titteliä ;)

Siinä se on uusi LT & BALT JMva


Reissu-Nallekin oli matkassa tottakai!


Duok Labas kennel/ Julius Pakalnis
Yleensä moititaan koirien käsittelyä näyttelyissä. Tällä kertaa oli pakko nappasta kuva herrasta kasvatteineen. Aivan mahtavaa seurata koirien käsittelyä niin kehässä kuin ulkopuolellakin, vaikkei koirat voittaneetkaan tänään! Koirat suorastaan palvoivat isäntäänsä.

Toinen tuore LT JMva Mythmakers Wall-E eli "Antti"

Niinhän siinä kävi, että molemmista pojista leipoutui kaiken päälle liettuan juniorvaliot - tyytyväisiä ollaan :) Kiitos Marika matkaseurasta ja onnea uudesta tittelistä Antille!

Matkalla Liettuaan Reissu-Nalle sai uuden Lookin ;)


Nyt Körmy siirtyy nuortenluokkaan, joka tarkoittaa sitä että keskitymme vähäksi aikaa enemmänkin muihin hommiin - ja jätämme näyttelyt vähemmälle. Tälle vuodelle ainakin yksi näyttely tulossa vielä, mutta sitten tuleekin pidempi tauko..


1 kommentti: