keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Miliisin LU- Heeler-pentue 5 viikkoa

Miliisin Lu-pentue
Synt. 24.04.2014
Isä: Mirox Earl Angus Le Beau
Emä: Marmalade`s Key Of Dreams


Sain vieraita heeler-pennuille tiistaina ja matkassa oli myös "kennel-mummu" Ulla kameransa kera ;) Kiitos vierailusta Anna (Marmalade`s kennel), Tuija (Liiterikoiran), Ulla (Tuulensuun Torpan) ja Päivi (Doing kennel).
Tässäpä Teille ihailtavaksi kuva saldoa... ja nyt voinkin jo ääneen sanoa, kun se on tämän arvovaltaisen raadin vahvistuksella todettu - että tässä pentueessa on "myski-tyttö" <3
Tytöt 3 ja 4
Poikien nimet on jo määrätty, mutta tyttöjen nimet ovat vielä kohdistamatta... Mikrosirutuksen yhteydessä tytöt kastetaan virallisesti, siihen saakka tytöt tunnistaa "työnimillään" kuvistaan ;) Muutoinhan meillä kaikki pennut ovat vain "pentuja", kunnes jokaisen oma koti ja perhe keksii pennulle kutsumanimen :)

Tytöt ovat virallisesti: Miliisin Lumina Mc' Tudor, Miliisin Luvinia Mc' Tudor, Miliisin Lurleen Mc' Tudor, sekä Miliisin Lusita Mc' Tudor.

*** Tudor-suku on viisi monarkkia käsittävä, alun perin Walesistä kotoisin oleva suku, joka nivoutuu myös lancashireen sekä "ruusujen sotaan" (lisää tietoa löytyy Wikipediasta)

1. uros Miliisin Lurzjuz Mc' Tudor

1. uros Miliisin Lurjuz Mc' Tudor

2. uros Miliisin Lurzus Mc' Tudor
2. uros Miliisin Lurzus Mc' Tudor
1.narttu "pikkutyttö"
1. narttu "pikkutyttö"
2.narttu "Paksu-Bertta"
2.narttu "Paksu-Bertta"
3.narttu "Myski-tyttö"
3.narttu "Myski-tyttö"
4.narttu "Kiukkumaakari"
4.narttu "Kiukkumaakari"

1 kommentti: