tiistai 25. maaliskuuta 2014

Latvian Voittaja 2014

Tallinkin kennelhuoneessa oli rauhallista :)
Latvian Voittajaan lähti tällä kertaa Körmy (Marmalade`s Lord Of Dreams) yksinään matkaan, kun itselläni oli työkiireitä kyseisenä päivänä. Näin ollen torstaina 20.03 saattelin pojan Tallinnaan ja Mira lähti kaveriksi. Reippaasti poika tepasteli laivaan häntä pystyssä ja asettui kenneltiloihin lepäämään. Itse kävin laivan buffassa maittavalla aamiaisella ja sitten siirryinkin lepäilemään pojan kaveriksi kenneltiloihin. Päivästä tulisi pitkä...
Satamassa jo Hanna-Maria odottelikin uutta tuttavuuttaan ja me Miran kanssa päästiin suunnistelemaan Lennusadaman Titanic-näyttelyn lumoihin.

Tuli poikettua Titanicilla
Hanna-Maria ja Körmy olikin löytänyt yhteisen sävelen ja poika olikin esitellyt heti alkuunsa mangusti-posetuksensa ;)
"Körmy-The-Mangusti" Kuva: Hanna-Maria Zeilanova

Lauantaina en messukiireiltäni ehtinyt juurikaan ajatusta laittamaan Körmylle, mutta hyvin Hanna-Maria ja Siim homman hoitivat sillä poika oli paras uros voittaen junnuluokan ja saaden näin ollen Latvian JuniorVoittaja-tittelin! Poikahan on jo Latvian juniorvalio, joten vain lauantaille oli poika ilmoitettu kisaamaan voittaja-tittelistä :) Sunnuntaina poika tulikin jo kotiin Katriinan ja Ninan kyydissä ;)
Katriinalla oli ollut mukanaan Adi (Miliisin Trans-Am) joka oli molempina päivinä napannut ROP-tittelin sekä vielä ROP-VETeraani sijan ollen myös lauantain BIS-VET 5 :) Onnea Katriina ja Adi!

Tuore Latvian JuniorVoittaja 2014

Körmy & Siim

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti