maanantai 27. tammikuuta 2014

25-26.01.2014 Eesti - Narva

Perjantai-iltana hypättiin tuttuun tapaan laivaan Länsiterminaalista ja matkassa oli Körmyn lisäksi Katriina tipsujen kera sekä Marjo "Eemelin" (Tuulensuun Torpan Ehjtivä Eemeli) kera.
Pienen pieni toive oli saada heelereille se viimeinen puuttuva serti eestin puolelta.

Illalla saavuttiin hotellille, joka oli tällä kertaa  Liivarand Narva-Joensuussa.
Hotelli oli n. 16km päässä näyttelypaikasta ja se sijaitsi merenrannassa. Itse hotelli oli vaatimaton, mutta rauhallinen ja siisti. Hotellin ympärillä oli hyvin tilaa ulkoiluttaa koiria ja kauppakin sijaitsi lähellä.

25.01.2014 Lauantai Narva
Lauantaina sain iloisesti huomata, että Nadezha (Iz Rossii Matushki kennel) oli saapunut myös eestiin :) Nadezha esittikin aivan upean toitsutytön ROPiksi. Onnea!

Iz Rossii Matushki

"Adi" (Miliisin Trans-Am) herra sijoittui VSPksi, kun pojantytär Katimon Magdalena sijoittui ROPiksi. "Adi" vastaavasti saavutti ROP-Veteraani sijan ja nostettiinkin isoissa kehissä päivän päätteeksi 8 parhaan veteraanin joukkoon.
Miliisin Trans-Am
Heelereissä vastaavasti saatiin, mitä odotettiinkin eli "Körmy" (Marmalade`s Lord Of Dreams) saavutti viimeisen junior-sertin ollen myös paras uros ja ROP. Vastaavasti aikuisten SERTi meni "Eemelille" (Tuulensuun Torpan Ehtivä Eemeli) josta samalla tuli Eestin ja Suomen valio.

Nasu
Nasua  (Pet Pursuit's Backstage Pass from Taste of Ambrosia) tuli kuvattua Jennan (Pet Pursuit kennel) toivomuksesta ;)

Photo: Nadezha

Körmy & Körmyn palkinto
26.01.2014 Sunnuntai Narva
Sunnuntaina heti aamusti oli tipsujen kehä, joten emme ottaneet kehän laidalle yhtään häkkejä tms.
Tipsukehän jälkeen kävimme pyytämässä, josko heelerit saisivat olla kehässään hieman aikaisemmin - ja sehän sopi tuomarillemme :) Tällä kertaa "Körmy" nappasi jälleen paras uros 1.sijan ollen siis samalla ROP ja "Eemeli" paras uros 2. Alkaa siis näyttämään siltä, että pikku-poika "Körmy" alkaa oppia esiintymäänkin jollain tapaa ;)
Heti heeler kehien jälkeen lähdettiin ajelemaan kohti Tallinnaa, jossa ruokailtiin Norde Centrumin Kikka Körts Buffetissa. Tällä kertaa olimmekin jo ajoissa Helsingissä, sillä laiva suomeen lähti 16:30
Miliisin Trans-Am

Onnea Katriinalle "Adin" veteraanivalio-tittelistä sekä tipsutytön serteistä! Onnea Marjolle ja "Eemelille" uusista valiotitteleistä!! Kiitos hauskasta matkaseurasta ;)

>>>  Kuvat.fi  Yasu - Blogi : Lancashire Heeler show results...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti