tiistai 14. tammikuuta 2014

11-12.01.2014 Eesti - Tartto

Eestin Tarttoon pakattiin autoon mukaan "Minka" (  Laskovaya Rus`Bolshaya Lubov ) "Lissu" ( Kri Kris Unbelievable Sita ) sekä "Körmy" ( Marmalade`s Lord Of Dreams) ja näiden omien lisäksi vielä Marjo "Eemelin" ( Tuulensuun Torpan Ehtivä Eemeli ) kanssa.

"Körmylle" tämä olikin ensimmäinen reissu ilman "täti-koiria" eli "Hippua" ja "Ipanaa".  Kovin reippaasti tuo nuorimies otti maailman vastaanilman taustatukeakin ja voisin jopa väittää, että nyt se jopa osasi kuunnella ja keskittyä siihen, mitä sille sanottiin ja pyydettiin tekemään.. eli oli se lauma opettanut tämänkin vintiön tavoille sen kulkiessa mukana maailmalla ryhmän jatkona. Hienosti herra käyttäytyi hotellien käytävillä väistäen seinää puolelle vastaan tulijoita, rynnimättä ovista ja hisseistä - odottaen kiltisti vuoroaan autoa pakatessa jne...

Körmy perjantai-iltana yksinään hotellilla

Lauantai-iltana palkinto Junnu-Sertistä

Tottakai kävimme syömässä kotimatkalla ;)

Tulokset olivat juuri sitä mitä toivottiinkin eli "kaikki saatiin mitä lähdettiin hakemaan" - olemme nöyrän kiitollisia tästä ;)  Kotimatkalla saatiin laivamatka vaihdettua aikaisempaan lähtöön - ja tämä kruunasikin koko reissun!

>>>  Kuvat.fi  Yasu - Blogi : Lancashire Heeler show results...

1 kommentti:

  1. Tuttu paikka tuo ruokapaikka ;) Onnittelut! Körmy on hiano miäs!

    VastaaPoista