keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

CRUFTS 2013

>> KUVAGALLERIA <<

Niinhän siinä sitten kävi, että vihdoin ja viimein teimme sen kauan luvatun ja suunnitellun Cruftsin matkan koirien kanssa. Olihan siitä puhuttu ja koirilla oli Crufts-lipukkeet olleet jo useampana vuonna, mutta itse toteutus oli aina jäänyt jaarittelun  tasolle ;)

Vihdoin ja viimein päätin ottaa "härkää sarvista" ja kasata porukan ja koirat reissuun, tällä kertaa saimme myös heeleri edustuksen matkaan myös :) Koko rulianssin vaikeimmaksi kohdaksi jäi koiran ilmoittaminen itse näyttelyyn, sillä posti ei aina kulje ja kusti polje- kuten on tarkoitettu!
Olinhan vuosia sitten jo ilmoittanut koiran Cruftsiin, mutta tuolloin jäi itse reissu tekemättä...joten itse ilmoitus puoli oli tuttua. Tällä kertaa vaan kaikki ilmoittautumiset oli posti kadottanut ja kun niitä alettiin kyselemään, niin Englannin KennelClubin ratas on kovin hidas ja tehoton... Tässä vaiheessa sainkin sitten apua ystävältäni Jacky Cutlerilta, joka otti työkseen hoitaa niin - että pääsemme näyttelyyn.
Pari tuntia ennen OnLine-ilmoittautumisen umpeutumista sain sähköpostitse kennelclubista viimein kauan kaipaamani ATC-numerot, mutta "Adi" (Miliisin Trans-Am) vielä puuttui - sillä jostain syystä sen omistajatodistus ei ollut mennyt perille. Ongelmia tuotti se, että itse olin juuri palaamassa näyttelymatkalta Sloveniasta ja Puolassa hotellissa, jossa ei ollut kunnollisia netti-yhteyksiä. Samoin iPadini alkoi ilmoitella ulkomaanpaketin olevan pikapuoliin täysin - soitto suomeen helpotti kummasti ja sain ystäväni Airin hoitamaan ilmoittautumiset loppuun. "Adin" ilmoittautuminen jäi seuraavalle päivälle puuttuvan ATC-nron vuoksi ja se tulikin tehdä e-maililla, sillä netti-ilmot oli jo suljettu... Hermoja raastavien päivien jälkeen saimme kuittaukset, että koirat ovat näyttelyssä.
Tässä vaiheessa en ollut ajatustakaan suonut vielä matkasuunnitelmille, sillä sen verran otti voimille ilmoittautuminen... Ensi kerralla olen jo viisaampi!

Mutta, matkaan siis pääsimme ja siitä tulikin ikimuistoinen :)
Kiitos kaikille matkalaisille - ensi vuonna lähden taas Cruftsiin koirieni kanssa, sillä heti vuoden alussa jo saimme ensivuoden Crufts - lipukkeet ;) Vastaavasti "Adi" ja "Jätkä" sekä "Lissu" saivat ikuisen oikeuden osallistua Cruftsiin luokkasijoituksillaan :)

**Ikävä kyllä open-luokasta otettu video on ala-arvoisen rakeinen, mutta tällä hetkellä ainoa klipsi tuosta ikimuistoisesta kehässä pyörähdyksestä...

Menossa mukana tipsut Miliisin Trans-Am, Miliisin Beowulf-San, Kri Kris Unbelievable Sita sekä heelerit Marmalade`s Indian Dream & Marmalade`s Key Of Dreams

Open-class 2nd. Kri Kris Unbelievable Sita

Open-class 1st.(+res-CAC) Miliisin Trans-Am 2nd. Miliisin Beowulf-SanEi kommentteja:

Lähetä kommentti