maanantai 23. toukokuuta 2016

Patikointiklubi 4.

Trek-N-Paws 

22.05.2016  Oittaa - Haukkalampi - Pirttimäki - Oittaa (28km=7h / aktiivinen aika 5,5h)
>> KUVAGALLERIA<<

Kävelyklubilaiset treffas tällä kertaa Oittaalla ja porukkaan olikin ilmaantunut uus kävelijä Ulla.
Vanhoja olikin Sannis, Marjo sekä "eräopas" Make. Itse otin Körmyn mukaan ja Marjolla oli taas heelerpojat Eeme sekä Okka.

Körmy uimassa

Ensimmäiset 10km takana pysättiin pikavälipala tauolle Haukkalammella. Körmy kävi uimassa tässä välissä ja nautti myös tauosta.

Puoliväli tauko

Reipasta tahtia edettiin tällä kertaa ja kaikki jaksoi hyvin matkassa. Loppu kilometreillä Sanniksen jalat ilmoittelivat rakoista ja niitä sitten paikkailinkin pariin otteeseen. Josko saisi Compeedilta sponssaausta seuraavaan kertaan ;)

23.05.2016

Polar V800

****
Aamulla tulikin viestiä Sannikselta, että useampi rakko oli puhjennut -  AUTS :/  Toipumisia!!
Tästä opimme sen, että teippiä, rakkolaastareita, välisukkia, vaellussukkia ei koskaan voi olla liikaa, kun jalat hikoavat ja turpoavat pitkillä vaelluksilla. Unohtamatta niitä kunnon kenkiä - vaikka Sanniksella oli vanhat tutut sisäänajetut kengät, näinkin pitkillä päivä matkoilla nekin tuntuivat aiheuttavan hiertymiä.
Sanniksen toipilaat

**Seuraava Patikointiklubi onkin 12.06.2016 Nuuksiossa.
Syksylle suunnitteilla myös Hetta-Pallas  (55km) viikonloppu sekä Joutsijärven kierros (27km) päivämatkana lisäksi muutama ruskaretki päiväreissuna Nuuksioon. Ota yhteyttä jos kiinnostaa liittyä seuraan ;)

Retkeilyjuttuja löytyy mm. >> VAELLUS-tunnisteen <<  takaa.

21.5.2016 MH-kuvaus

21.05.2015 Lauantai
Hanna-Maria taasen  perjantaina saapui Suomenniemelle Tallinnasta ja tällä kertaa meillä oli aiheena MH-kuvaus. Sekä Lurjuz että Extreme oli ilmoitettu Ikaalisiin kuvaukseen.

Miliisin Lurjuz Mc' Tudor
Hyvin tuo Lurppa läpäisi MH-kuvauksen vaikka vähän jännäiltiin, että miten mahtaa käydä... Paljon rennommin ja positiivisemmin poika yllätti, ei se niin pehmeä olekaan kuin on antanut ymmärtää...
Videoita on kaikista osuuksista, mutta hieman tökkii tuo tallennus puoli... Liitän tähän juttuun linkit, heti kun saan työstettyä loppuun sen!

Aaveet

MH-hyväksytty

sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Rauma - 2016

15.05.2016 Rauma - FI

Piti olla vapaa viikonloppu, mutta kun viime hetken kehäsihteereiden sairastumisten vuoksi Leena soitteli Raumalta, niin lupauduin sateesta huolimatta töihin sunnuntaiksi.. Pyörittelemään pääsin Panoksen kehään ja kirjottavaksi sain seurakseni Markon. Meillä olikin ihan hauskanen päivä - kiitos seuralaisille, aina ilo tehdä töitä osaavien kanssa ;)

torstai 12. toukokuuta 2016

Kööpenhamina

10-12.5.2016 Kööpenhamina - Tanska
 >>KUVAGALLERIA<<

Pitkäaikainen ystäväni Marja täytti 60vuotta ja oli aina puhunut, että "joku päivä" hän uskaltaa lähteä lentämään... Vuosien saatossa ollaan yhdessä koettu reissu jos toinenkin ympäri maailmaa aina Kroatiaa ja Bulgarian Budabestia myöden koiranäyttelymatkoilla, mutta aina matkustettu autolla... Tällä kertaa ostin lahjaksi ihan vain näin "tyttöjen kesken" kaupunkireissun Kööpenhaminaan - ilman koiria ;)

Ensin olikin lento Porista - Helsinkiin, josta lennettiin Kööpenhaminaan. Itse olen aina vain ajanut Kööpenhaminan ohi mennessäni eurooppaan autolla ajaessani Öresundsbron yli...joten tämä oli allekirjoittaneellekin ensimmäinen kerta itse kaupungissa.
Sää suosi matkaajia ja alkujännitysten jälkeen päästiin Kööpenhaminaan ja sielläkin lentokentältä junalla keskustaan, hostelli sijaitsikin aivan keskutassa. Kiva reissu kaikenkaikkiaan ja aivan ihanan rentouttava näin keskellä kiireisintä kevättä...

Lähtö tunnelmissa


Out of Duty <3


sunnuntai 8. toukokuuta 2016

8.5.2016 Harjavalta

Lancashire Heeler:

>>KUVAGALLERIA<<

Harjavallan näyttelyyn olinkin ilmoittanut ison liudan heelereitä menossa mukana mm. Lady (Miliisin Lady Mc'Phee) , Lumi (Miliisin Lumina Mc'Tudor) , Lurjuz (Miliisin Lurjuz Mc'Tudor) , Justiina (Miliisin Maia Mc'Tudor) ja lisäksi oli ilmoitettu Hessu (Miliisin Maddox Mc'Tudor) sekä Hippu (Marmalade's Indian Dream) ... Myös Ipana (Marmalade´s Key Of Dreams) oli ilmoitettu. Ipanalla oli todella paha karvalähtö menneillään joten jätin sen esittämättä.

Myös meidän Vääpeli Körmyn (Marmalade´s Lord Of Dreams) poika Daamin Piiparinen oli ilmoitettu pentuluokkaan ja sainkin kunnian esittää pojan :) Näyttelyhihnaan tottumattomuuttaan hieman poika kiukutteli, mutta liikkui kuitenkin rotunsa parhaaksi pennuksi ;) Onnea omistajalle sekä kasvattajalle!

Daamin Piiparisen kanssa totutellaan ennen kehää...
ROP-Pentu: Daamin Piiparinen

Juniorluokkaan oli ilmoitettu ensikertalaiseksi Hessu, joka oli emäntänsä kanssa kehässä. Tuomarin makuun hieman "ronski" ja sai EHn ollen luokassaan toinen. Mutta lisää kehätreeniä ja hyvä tulee :)

Hessu



Hessu

Nuorten luokassa sain esittää Jonen uroksen Pasin (Pull Moon Bardarbunga) ja tämä herra sijoittuikin paras uros 2 saaden vara-sertin - Onnea Jone ja Pasi sekä kasvattaja Heta :)

NUO ERI-1,SA,PU-2,vara-SERT: Pasi
Pull Moon Bardabunga

Avoimessa luokkassa ensi kertaa Lurjuz sijoittui hienosti paras uros 3 Hanna-Marian handlatessa :)

Lurjuz

Lady esiintyi hienosti avoimessa luokassa lopulta voittaen luokkansa ja ollen myös paras narttu 4!

AVO ERI-1,SA,PN-4: Lady

Myös Lumi pyörähti Tiinan kanssa avoimessa luokassa ollen omassa luokassaan 3 saaden ERIn :)

Lumi



Juniorluokan nartuissa olikin meidän iki-ihana Justiina aloittelemassa näyttely uraansa... ja huikean aloituksen tekikin ottaen ROP-sijan 20 heelerin joukosta - MAHTAVAA, tästä on hyvä jatkaa :) Kiitos Susanna, että toit tytön pelipaikalle ja handlasit tytön paras narttu-luokassa!

lauantai 7. toukokuuta 2016

Trek-N-Paws

Trek-N-Paws

7.5.2016 Joutsijärvi - Kullaa
>>KUVAGALLERIA<< 

Olin ajatellut kiertää Joutsijärven, mutta vapaapäiviä on harvassa kovin nykyään - varsinkin niitä, että sää vielä osuisi kohdilleen.
Kuinka ollakaan, aurinkoinen vapaapäivä sattui juuri silloin kun Hanna-Maria oli meillä käymässä koirineen!
Reitin pohjoispuoli on itsellekin outoa, sillä en ole Tuurunkankaan pohjoispuolelta koskaan mennyt - maasto on teknisesti haastava, mutta todella mielenkiintoinen kaunis! Tällä reitillä ei pääse mihinkään huimiin maksimivauhteihin, joten jos aikoo päivässä kävellä reitin ympäri ja vielä pitää taukojakin niin aloitus on tehtävä viimeistään klo 09:00 aikaan!

Ponttooni lautta ylitys

Kesä <3




24km = 6h


torstai 5. toukokuuta 2016

LH TOKO-rotumestaruus

5.5.2016 Hämeenlinna - Renko 
Lancashiree Heeler 2. TOKO-ROTUMESTARUUS
>>KUVAGALLERIA<< 

Niinhän siinä kävi, että saatiin ensimmäiset Miliisin heelerit TOKO-rotumestaruuksiin. Alunperin piti olla 3, mutta rotumestaruuspäivän varmistuttua helatorstaille harmillisesti Justiina (Miliisin Maia Mc'Tudor) oli pari päivää liian nuori. Noh, ehkäpä ensi vuonna sitten ;) Kyllähän reservissä ainakin treeneistä päätellen olisi useampikin ehdokas alokasluokkaan valmiina pikku viilausten jälkeen, mm. Melinalla ja Ukolla (Miliisin Lurzus Mc'Tudor) on hyvät pohjat vaikka mihin!

Menossa mukana siis ensikertalaiset Lurjuz (Miliisin Lurjuz Mc'Tudor) sekä Lumi (Miliisin Lumina Mc'Tudor). 
 

Takana:Tiina/Lumi edessä:Hanna-Maria/Lurjuz
Tulostaso jäi odotettua alemmaksi, sillä ohjaajien jännitys heijastui koiriin suoraan ja koirien motivaatio oli epävireessä. Heelerit yleisestikin vetelivät liikkeitä nollille, mutta joitakin pisteitä sentään saatiin kasaan.
Tästä on hyvä jatkaa, nyt tiedetään mitkä ovat niin koirien kuin ohjaajien heikkoudet kisoja ajatellen... Lisää työtä pitää tehdä ja opiskella miten saa sen koiran vietin ja motivaation nostettua ja pidettyä yllä.. Itse liikkeet koirat kyllä osaa ja se on jo treeneissäkin huomattu :)

Lancashire Heelers